Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temmuzun ortasında sonra açıklanabilir. Fatih Terim'in Arda ile görüşeceğini biliyorum. Muhtemelen Temmuz sonuna doğru Arda ile ilgili daha somut adımlar atılır. Ama şunu diyeyim. Arda bize gelecek, ya bu sezon gelecek ya devre arasında yada gelecek sezon sonunda muhakkak formamızı giyecek.
bjk buraki aldı diye ettiğimiz lafları şimdi bize etseler haklılar ne işi var ardanin filan acun abisinin takımına gitsin bayrampasa spora gitsin

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Komik olan Arda çogunuzdan fanatik Galatasarayli olmasi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

D9SnsM2XUAIdj_M.jpg:large

Abdulkadir net haklı. :asd:

Arda yi muhtemel iyi transferler sonra alıştırıp açıklama fikrinde bence alacaksak hemen alalım bari kontrolümüzde olsun gelsin florya da çalışsın kampı da kaçırmasın fiziği yeterli duruma gelir bari..

Yahu benim anlamadığım Emre Akbaba veya Diagne transferlerinden hiç mi ders çıkarmadı bizim yönetim ? daha Deniz Türüç&Muriqi ve Trezeguet peşinde koşuyor sözleşmesi bitecek Emre'ye 4 mil.€ 1 yıllık yaptığı patlamayla Diagne'ye 13 mil.€ bonservis ödediğimizi gören Anadolu takımları da kapıyı 10 mil.€ bonservis ile açıyor

Yahu dünya üzerinde Muriqi 'den başka forvet mi kalmadı ? hani bu adam bizim as forvetimiz olabilecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum yedek forvet için de Muriqi de Muriqi diye tutturmanın ne anlamı var ? gidip B.Eleke'yi getirelim tutarsa 10 mil.€ bonservis getirisi ile satarsın tutmazsa da hem maliyeti çok yüksek değil hem yaşı genç her türlü elden çıkarabiliriz

Bir tarafta 10 mil.€ bonservis isteyen ve Galatasaray maçından sonra ortalıkta bas bas bağırıp tehditler yağdıran Rize başkanını ikna etmek için 40 takla atmak var diğer tarafta Eleke'yi getirip parlatma şansın var yav sırf bizim maçtan sonraki o tavırları yüzünden 5 kuruş para koklatırsak yazıklar olsun o Rize başkanına mecburlar Muriqi'yi satmaya transfer yapmak için başka çıkarları yok seneye bedava ayrılmasını göze alamazlar

Arda o kadar Galatasaray fanatikiyse, kalsin Basaksehirde ve onlari gene sampiyonluktan etsin. Adam orda 4 milyon maas kapliyor. Ardadan kurtulurlarsa, o maasla iyi oyuncu alabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt