Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.209
- 24.252
- 3.093
Belhanda gitmesin cagne kalsın. Apo otobüsleri satarak mı alacak bu adamları elbet birileri satılacak!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mu yani ortaya koyduğun ve Arda'nın onu istemeyenlerden daha fanatik Galatasaraylı olduğunu kanıtlayan. Bu koca bir yalan yav. Galatasarayı düşünen, seven adam, en basitinden Avrupa'da kalmayı düşünüyorum der geçerdi.
Belhanda döver ardayı kanka
Çok duygulandım, müsaden ile ağlamaya gidiyorum.Iyi hadi rahat durmayacaksin. Rodop canli yayinda anlatiyor geçenlerde. Rodop ile Ardanin arasi bozuk Bu arada. Arda ile konusmuyorum diyor ve anisini anlatiyor.
Aziz Yildirim Ardayla konsutugu gecenin ardindan sonra Gazeteciler Ardayi Buluyor ve sorular soruyor. Bu arada Rodop Ardaya ‚Aziz Yildirimla konustugun söyleniyor sende Emre gibi Galatasarayda baslayip fenere mi gideceksin diyor‘ o arada Ardanin gazetecilere karsi ilk agresif ve negatif çikisi yasaniyor. Arda çok sinirli bir sekilde Rodopun üzerine dogru yürüyerek ‚Ben Galatasarayliyim beni Emreyle niye kiyasliyorsunuz‘ Diye kiziyor.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Ben yaptıklarından zerre pişman olduğunu düşünmüyorum. Şu an bu takımın başında olan ve bu kulübün efsanelerinden birisi dediğimiz adama karşı bile saygısızlık yapan birinin istenmesine mantıklı bir açıklama getiremiyorum. Gitmeden önce yaşananlar, gittikten sonra yaptıkları, kırk yılda bir turnuvaya katılan bir ülkenin insanının hevesini kursağında bırakan bu adamın Galatasaraya gelmesinin istenmesine benim aklım ermiyor. Öyle söylemedim utandım gibi küçük Emrah yalanlarınız da kendine saklasın.
Belhanda ardadan daha Galatasaraylidir
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Lonjonnnn sonunda hayirli bir haber verdi.
yav he heIyi hadi rahat durmayacaksin. Rodop canli yayinda anlatiyor geçenlerde. Rodop ile Ardanin arasi bozuk Bu arada. Arda ile konusmuyorum diyor ve anisini anlatiyor.
Aziz Yildirim Ardayla konsutugu gecenin ardindan sonra Gazeteciler Ardayi Buluyor ve sorular soruyor. Bu arada Rodop Ardaya ‚Aziz Yildirimla konustugun söyleniyor sende Emre gibi Galatasarayda baslayip fenere mi gideceksin diyor‘ o arada Ardanin gazetecilere karsi ilk agresif ve negatif çikisi yasaniyor. Arda çok sinirli bir sekilde Rodopun üzerine dogru yürüyerek ‚Ben Galatasarayliyim beni Emreyle niye kiyasliyorsunuz‘ Diye kiziyor.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Arda gelecek sezon formamiz altinda 13 gol 14 asist gibi bir istatistik yapacaktir.
Yok reis ona sonuna kadar katılıyorum ben de Emre sağlam olsaydı bu sezon çok ekstra katkı vereceğine hatta Ljajic'den filan daha fazla skor katkısı vereceğine inanıyordum ama çok can sıkıcı bir sezon geçirdi (yine de bunda da bir hayır vardır diyelim)
Benim demek istediğim Emre Akbaba'nın da Muriqi'nin de kötü oyuncular olduğu değil kesinlikle belli bir performans verecek adamlar da kendi ligimizden transfer yaparken bu kadar sündürüp transfer meselesini bu kadar uzatmanın manasız olduğunu söylemek istedim biz transfer sürecini bu kadar uzatırsak araya Fener'de girer Akbil'de girer yarı fiyatına alabileceğimiz Emre 2 katına çıkar bonservisi
Madem Muriqi'yi almak gibi bir niyetimiz vardı neden Fener'in transfer görüşmesinde ilerlemesini hatta araya Akbil'in de girmesini bekledik ki ? Rize başkanı eline böyle bir fırsat geçmiş ne koparsam kar diye bakıyor yoksa seneye bedava gitmesini izlemek zorunda kalır çıkıp Fener'in teklifi var yok Muriqi Galatasaray'ı istiyor diye haberler de çıkınca Muriqi'nin bonservisi de 2 katına çıkıyor
Ben farklar olduğunu düşünüyorum. Fatih hocanın bugüne kadar yüz kızartıcı bir eylem içinde olduğuna şahit olmadım. Yaşanan kavga olayının bile ailevi etkenler yüzünden olduğu anlaşıldı. Para için Milli Takımımı sattı? Milli takım müsabakasını mı sabote etti?Davranış olarak takımın başındaki adam ile Arda arasında da bir fark yok bunu da kabul edelim.
Namaglup sampiyon olmazsak basarisiz olduk sayarim.evladımızda gelirse bileğimizi büken bir takım olmaz türkiyede rengim
katılır mısın
Ben farklar olduğunu düşünüyorum. Fatih hocanın bugüne kadar yüz kızartıcı bir eylem içinde olduğuna şahit olmadım. Yaşanan kavga olayının bile ailevi etkenler yüzünden olduğu anlaşıldı. Para için Milli Takımımı sattı? Milli takım müsabakasını mı sabote etti?
Dem BabbaBa nega
Ba bel
Ba lotelli...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi