Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo değildir, o an ıslıklayan hocaya rağmen istemeyen taraftardır. Herkes Fatih Terim ile aynı fikirde olmak zorunda değil çünkü Galatasaray Fatih Terimin değil sonuçta. Eğer hoca öyle düşünüyor ise aldığı bir kararı kabul etmeyen taraftarlar tarafından protesto olmasını da sineye çekecek. Yapabileceği tek şey ise buna serzenişte bulunmak ama o kadar işte, ne bir eksik ne de bir fazla.

Neyse fazla uzatmadan kapatalim ki anlasacagimiz bir nokta oldugunu düsünmüyorum. Umarim Galatasaray takimini isliklamak gibi zor bir duruma düsmezsin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ya birader milletle burda dalga gecilmesine izin mi verelim??

THY sisteminde Ozwarnwafor'dan vacgecildimi yaziyor? Veyahut belcikadan bir genc veyahut yasli mi yaziyor?

Kendinizi kandirmayin.

Adamin tutturdugu transfer var oda Modeste floryada diye.
THY sistemine bakip bunlari yazmiyor yaw gecen kaynagini soyledi zaten, inanmak zorunda degilsin ama kendisini bilen bilir, bugune kadar verdigi bilgilerin buyuk kismi dogru cikti

agabey ortalikta zaten dogru duzgun duyumcular yok birakin adam duyumlari paylassin yunus emre bahcivan gibi ilk okul bitirmemis veletlerin duyumcuklarina maruz kalmayalim

Yani anlamadığım şu "bilgi veriyorum" suçluyorsunuz. Diyorum ki " bilgi vermeyeceğim bundan sonra" sonra yine suçluyorsunuz. Ne yapacağız yahu :D
ya bir iki kişinin laga lugasına sen bakmaz mısın? Geçen sene nokta transferleri söyleyen @Özgür Ayten i bile küstürdü bunlar sen takılma biz seni seviyoruz

Rondon için marsilya iddiasını gördüğümde tahmini yazmıştım kesin ilgileniyoruzdur diye,genelde marsilya ile aynı oyuncularla ilgileniyoruz...baktım Schick ile de Marsilya ilgileniyormuş :D

Neyse fazla uzatmadan kapatalim ki anlasacagimiz bir nokta oldugunu düsünmüyorum. Umarim Galatasaray takimini isliklamak gibi zor bir duruma düsmezsin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
O nerden çıktı yahu, açıkladım tekrar mı açıklayayım. Protesto edeceğim kişi Arda olacak Galatasaray değil. Rahmetli Metin Oktay aramızdan erken ayrıldı ama bir taraftan da iyi ki bugünleri görmedi diyorum, tabii bu laf anlayana artık.

Zamaninda Modeste transferinde forumdakiler laf atarkan levente inananlardan bir tanesi bendim.

Ama kendisi THYde calisiyor, birden duyumcu oluyor, ben inanmiyorum sahsen, mileti kandirdigini dusunuyorum.

Rondon West Bromwich den Newcastle gecer, West Bromwich de zaten Newcastleden kiraladiklari Dwight Gayle i alir.
Schickide bence alamayiz. Ilgilenmistiriz, ama bizim bütceyi ikiside asar. Schicki kiralik yollarsalar bile, baya yüksek kiralik bedelli isterler. Adamin transferinde, subat 2020 de takimi degistirirse 20 milyon Sampdoriayaya gidecek maddesi var. Onu anca yüksek kiralik bedele birakirlar.

Levent Bey’in verdiği isimlerin hiç birisi net olarak çıkmadı işte daha ne istiyorsunuz. Jimmy, Babel tamam filan mı deseydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt