Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Ulan Aykut İnce Ozonwaforu almıştık bide Muriqi karşılığında 1 yıllık kiralık teklif etmiştik güya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya birader milletle burda dalga gecilmesine izin mi verelim??
THY sisteminde Ozwarnwafor'dan vacgecildimi yaziyor? Veyahut belcikadan bir genc veyahut yasli mi yaziyor?
Kendinizi kandirmayin.
Adamin tutturdugu transfer var oda Modeste floryada diye.
Hani @Özgür Ayten aksam 4 ismi yazacakti? Vazmi gecti?
Ulan Aykut İnce Ozonwaforu almıştık bide Muriqi karşılığında 1 yıllık kiralık teklif etmiştik güya

Desin yav herkes kendi bilir ne yapacağını. Ama daha kendi fikirlerine hakim olamayanlar, kalkıp farklı düşünen insanları yargılamaktan vazgeçsinler. Bak ben deminden beri Arkadaş ile yazıyorum, kendisine sen Ardayı istediğin için kuş veya benzeri bir şeysin diye bir ifade kullandım mı? Ne dedim ise Arda hakkında dedim.BIAT kulturu.
Tarik camdal geri gelse hocanin bildigi vardir dicek tipler.
fanatik hemde yav gözü kural kitap tanımaz efsane goller yemişliği var fenerden. 35 yasında zaten geçen seneki haberler gibi yalandır.fenerli değil miydi o adam reyz.
bir de kenyadan adam mı alacaz
@agazulfoyedek: Bu akşam Saat: 21.00 sıralarında Ahmet Bulut ve Abdurrahim Albayrak'ın Mecidiyeköy'de bir otelde görüştüklerine dair bilgi ulaştı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu adam aslında ben de istemiyorum ama gelirse Fatih hocanın bir bildiği var derim diyor. Ama onunla da kalmıyor bu sefer öyle düşünmeyenleri yargılamaya kalkıyor. Yahu önce bir kendinizi bir tartın, bir sorgudan geçirin, bir insana nerede ise tövbe haşa peygamber muamelesi yapıyorsunuz.
Gorusu nettirYoo onu da demedi ve postlarının hiç birinde de öyle bir izlenim bırakmadı. Adam oynadığımız kötü oyunu eleştiriyor yav bu kadar. Bugün başımızda başka hoca olsa ve kötü futbol olsa yine yapacağı o. Yahu çabamız Galatasaray diyoruz ama Galatasarayın daha iyi top oynamasını istediğini eleştiri ile dile getirenlere düşmanlık derecesine varan davranışlar sergileniyor.
derbiyi kazansak da kaybetsek de şampiyon olsak da olamasak da sene sonu alaçatıya tek yön bilet almalı
O nerden çıktı yahu, açıkladım tekrar mı açıklayayım. Protesto edeceğim kişi Arda olacak Galatasaray değil. Rahmetli Metin Oktay aramızdan erken ayrıldı ama bir taraftan da iyi ki bugünleri görmedi diyorum, tabii bu laf anlayana artık.
RONDON+Banega= mutluluktan aglayip ciril ciplak kosmakGalatasaray kulübü içerisinden teyit edilerek alınan bilgiler doğrultusunda şunları paylaşmak istiyorum.
Ozonwafor kesin olarak vazgeçildi.
Salomon Rondon için temas kuruldu. Oyuncunun Copa America'daki durumu yakinen takip ediliyor. Eğer şartlar oluşursa transfer gerçekleşecek.
Roma'dan Patrick Schik ismi kiralama olarak gündeme gelmiş durumda, Fatih Terim'in Schick kiralanması için şartların zorlanmasını istiyor. Roma'nın bu kiralamaya sıcak bakmayacağı kanaatini taşıyorum. Çok zor hatta İmkansız diyebilirim.
İki tane genç scout transferi düşünülüyor. Bu basında ismi hiç geçmeyen oyuncular, bir tanesi Belçika liginden, isim öğrenemedim. İsim öğrendiğim takdir de paylaşacağım.
Yerli transfer, Ankaragücü'nden Altay Bayındır düşünülüyor. Ama yüksek bedel istenmiş. 5 milyon avro yedek kaleciye verilmez. Gökhan Töre ismi artık gündemden düşmeli, zira sakatlık sorunu nedeni ile transfer edilmeyecek. Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı için girişimimiz var. Şartlar olgunlaşırsa yedek kaleci olarak görebiliriz.