Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pubis reyz gelsin, ne zararı olacak takıma. Bu saatten sonra hocayı kimse koltuğundan edemez, kimse de takımı karıştıramaz alnını karışlarlar adamın. + her insanın yanlış yorumları, hareketleri, tavırları olmuştur. Hocanın isteğinden bağımsız, bende gelsin isterim.

66 numaralı formamı da hazırla şimdiden.
Renkdaș ben zaten takip ettin ise deminden beri o renkdașa sen Ardayı istiyorsun diye bilmem şöyle böylesin demedim. İsteyen isteyebilir, kalkıp da kimsenin şahsına bu yüzden bir şey demem. Ben istemiyorum ve uslu duracağına da inanmıyorum, hele ki bir iki maç kazandırır ise zıvanadan çıkacağını düşünüyorum. Belki olmaz bunlar ama olsun veya olmasın, Milli takımda yaşananları sineye çekemiyorum.

#ÖZELL

Bügün İngiltere'ye giden Şükrü Hanedar bazı futbolcular için görüşme yaptı fakat bir sonuç çıkmadı, Vedat Muriqi’te şuan olumsuz.
Öğrendik ki İngiltere'de ki asıl hedef Chelsea'de forma giyen ve geçen sezon 42 maçta 27 gol atıp 3 asist yapan 21 yaşında ki Tammy Abraham. Yarın Chelsea'ye resmi teklif yapılacak. İlk etapta 2 yıllık kiralama teklifi yapılacak.

Transfer gündemi Galatasaray (Facebook)

özgür ayten kardeş bir konuşmasında banega yalan demiş arkadaşlar

Yav yalan felan değil başka bir mesela varda şimdi ben paylaşmak istemiyorum kendisi paylaşırsa daha iyi olur

Neden böyle uzatıyorlar anlamadım forum yüzünden transferin bitme şansı yüzde 0,1 felandır

Galatasaraylılık ölçüm çubukları çıkmış

Transfer yakındır

Rondon için şimdiye PL takımları çoktan kapısında yatmaya başlamıştır. Herif baklava 6'lı haricinde bütün takımlarda banko oynar şu an.

Renkdaș ben zaten takip ettin ise deminden beri o renkdașa sen Ardayı istiyorsun diye bilmem şöyle böylesin demedim. İsteyen isteyebilir, kalkıp da kimsenin şahsına bu yüzden bir şey demem. Ben istemiyorum ve uslu duracağına da inanmıyorum, hele ki bir iki maç kazandırır ise zıvanadan çıkacağını düşünüyorum. Belki olmaz bunlar ama olsun veya olmasın, Milli takımda yaşananları sineye çekemiyorum.

temiz 1 sayfa açalım reyz.

her insan ikinci bir şansı hak eder

#ÖZELL

Bügün İngiltere'ye giden Şükrü Hanedar bazı futbolcular için görüşme yaptı fakat bir sonuç çıkmadı, Vedat Muriqi’te şuan olumsuz.
Öğrendik ki İngiltere'de ki asıl hedef Chelsea'de forma giyen ve geçen sezon 42 maçta 27 gol atıp 3 asist yapan 21 yaşında ki Tammy Abraham. Yarın Chelsea'ye resmi teklif yapılacak. İlk etapta 2 yıllık kiralama teklifi yapılacak.

Transfer gündemi Galatasaray (Facebook)
Tammy Abraham treni gecen sene kacti

pubis reyz gelsin, ne zararı olacak takıma. Bu saatten sonra hocayı kimse koltuğundan edemez, kimse de takımı karıştıramaz alnını karışlarlar adamın. + her insanın yanlış yorumları, hareketleri, tavırları olmuştur. Hocanın isteğinden bağımsız, bende gelsin isterim.

Şu 66 numarayı birine bi verseler de kurtulsak şu 66 Arda goygoyundan.

sent via GSC

Ne demek ne zararı olacak?

Başak'i 2 defa şampiyonluktan etti.
Geçen sezon devre arası geldi şampiyonluğu verdiler.

Bu sezon oynamiyordu 8 puan fark yaptılar.
Ne zaman oynamaya başladı puan farkı kapanmaya başladı.

Varlığı bile zarar.
Gelmesin.
Kankalari acun ve emre 'nin yanına defolsun

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt