Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#ÖZELL

Vedat Muriqi transferinde Ç. Rizespor'un katı duruşundan dolayı kesin olarak masadan kalktık. Vedat Muriqi transferinde şuan için bütün temaslar ve görüşmeler kesildi.

Transfer gündemi Galatasaray (Facebook)

Bu eleştirilerden kurtulmanın yolunu buldum. "EVET BUNDAN SONRA BENDE RESMİ OLARAK YANİ OFFİCİAL olarak DUYUMCU ve HABERCİYİM. O zaman ne diye eleştireceksiniz merak ediyorum. Bundan önce bilgi veriyordum. Artık Resmi olarak Duyumculuk yapacağımı ilan ediyorum.

Yani anlamadığım şu "bilgi veriyorum" suçluyorsunuz. Diyorum ki " bilgi vermeyeceğim bundan sonra" sonra yine suçluyorsunuz. Ne yapacağız yahu :D
sen yaz üstad. Daima 2-3 kisi cikip sinirini,moralini bozacak. Forumda, normal hayatinda her yerde böyledir bu maalesef. Kiskanmaktir bu.

o aykut ince kabir azabını en çok bu yalan transferlerden o kırmızılardan çekecek

Diagne&Onyekuru ve Ndiaye yerine Rondon + Babel + Banega ha

giphy.webp

#ÖZELL

Bügün İngiltere'ye giden Şükrü Hanedar bazı futbolcular için görüşme yaptı fakat bir sonuç çıkmadı, Vedat Muriqi’te şuan olumsuz.
Öğrendik ki İngiltere'de ki asıl hedef Chelsea'de forma giyen ve geçen sezon 42 maçta 27 gol atıp 3 asist yapan 21 yaşında ki Tammy Abraham. Yarın Chelsea'ye resmi teklif yapılacak. İlk etapta 2 yıllık kiralama teklifi yapılacak.

Transfer gündemi Galatasaray (Facebook)
Abraham şov yaptı villada. Niye kiralasın adamlar, kiralayacak olsa bile buralara göndermez kısaca sıkmışlar

Bu seneyi bilmem de Arda sevdası olmasa Başakşehir geçen sene işi götürebilirdi.

Bu seneden daha iyiydiler

Arda geldi ve resmen el frenini çektiler

Ee, halay mı çekmiş oluyor şimdi? Adam belki Fatih hoca ile oynanan bu oyunun düzeleceğine inanmıyordur. Yahu zaten özellikle son zamanlar sana ne oluyor onu hiç çözemiyorum. Aklı başında adam gitti, bir çok üyeye salça olan biri geldi.

Neyi savundugunu anlamadim

Adam bal gibi de Terim gitsin istiyor ne olursa olsun, cok istiyor

Halay cekmek de bu yonde kullanilmis bir ibare

Soylenende bir sikinti yok yani. Kendine sorabilirsin direkt fikri degismemisse evet cok sevinirim diyecektir

Ben zaten isteyemez diyemiyorum

Ama istemesi sacmadir ve Gs aleyhinedir dolayisiyla kotu Gslidir derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt