Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
İyi nöbetler gscimbom ailesi. Transferler erken bitecek diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimliğimi deşifre etmen üzer.
Öyle bir anlatmışsın ki Belhanda' dan bile daha iyi 8 numara sanır okuyan; tövbe estağfurullah?!. Dua et de Adem ve Ozan kardeşlerimiz okumasınlar. Hadi gaflete gelip yazdın, hiç olmazsa silseydin keşkeDaha çok Hagi'nin 8 numara versiyonu diyelim reis Banega için hani Fifa'da Balance dediğimiz mesele var ya ikili mücadelelerde bire bir Hagi gibi ilerliyor oyun görüşü pas becerisi Prime Selçuk İnan için bile çok fazla
Hı eksileri yok mu bu adamın ? bu sezon fiziksel olarak müthiş değildi kendisine iyi bakmadı sanırım sezon içinde biraz kalınlaştığı gözle görülüyordu, mesela muazzam bir bitirici değil veya öyle süper çevik bir oyuncu değil ama adamın 8 numara için becerileri öyle bir seviyede ki STSL'de kimse Banega'ya çevik değil ne bileyim fizik olarak çok iyi değil diye eleştiremez utanırlar yani
Gerçekten pas becerisi oyun görüşü orta saha liderliği oyun kurulumu pas dağıtma yeteneği STSL'de herhangi bir merkez orta saha oyuncusu ile kıyaslamayı hakaret kabul ederim Banega'nın bu kolular özelinde kıyaslanacağı adamlar Avrupa da bile Fabregas-Moutinho-Özil filan gibi oyunculardır bu saydığım özelliklerde Özil'den Fabregas'dan filan kötü değil Banega
Birilerinin cani MIH istiyor gibiYahu uykum geldi. Duyum isini 04.00'dan 03.00'a mi alsam acaba?![]()
Kesin ve teyitli bilgilerBirilerinin cani MIH istiyor gibi
Cevabıma cevap veremedin demi kolpa herif
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
J... ...z mi rtasimKesin ve teyitli bilgiler
Zencimisin?@Kenan Ünal insanlara halleniyor ! Bi ban atıverinde kendine gelsin !
Bana da taciz seviyesine varan mesajlar atıyor rahatsız oluyorum !

O tren kacti artikJ... ...z mi rtasim
EvetZencimisin?
Herkesi 1 dakika REDFACE bırakmaya davet ediyorum konuya![]()