- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Banega konusu 1 ay daha sürer
En az 2-3 hafta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banega konusu 1 ay daha sürer
En az 2-3 hafta
İstiyorduk zaten haberler vardı bitmiş işReis bu almak istediğimizi mi gösteriyor
Ben olsam kılımı kıpırdatmam.Başkan ve yönetimi sevebilirsin de sevmeyebilirsin de Ancak bu adamlar iyi kötü 2 senedir şampiyon oluyorlar camiaya pozitif bir hava katıyorlar.Durum bu kadar iyiyken aynısı bana yapılsaydı ne haliniz varsa görün derdim.
İbrasızlık ve devamındaki yetkiyi alma çabalarının haklı en ufak bir tarafı yok ama biz Galatasaray'ı her sezon seviyoruz, başına kim gelecek kim olacak diye düşünmüyoruz, o yüzden ne haliniz varsa görün denmemeliBen olsam kılımı kıpırdatmam.Başkan ve yönetimi sevebilirsin de sevmeyebilirsin de Ancak bu adamlar iyi kötü 2 senedir şampiyon oluyorlar camiaya pozitif bir hava katıyorlar.Durum bu kadar iyiyken aynısı bana yapılsaydı ne haliniz varsa görün derdim.
Garipsiniz vallahi.İstiyorduk zaten haberler vardı bitmiş iş
Sneijder --> Gaziantep
Hemen filmini de yapmışlar
Ahahaha bu ne ya hayatımda böyle bir salaklık görmedim
özgür ayten duyumcunun kralı olduğunu tekrar ispatladı
banega kolpa dedi ertesi gün marcaya haber düşüyor

Daha da onemlisi muzik egitimi olan bir muzisyen
Nice transferinde değil miydi o madde?Türkiyede GS dışı takıma gidemez maddesi vardı , haa gidebilir biz bonservis alırız öyle hatırlıyorum
İlk fotodaki pantolon bana eski sevgilimi hatırlatıyor