- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
Sevilla ile anlasip bu sezon kalacakmis banega
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 yabancı: kadro iptalSoyle bi sey dusunuluyor olabilir mi
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Belhanda Fernando Banega
Feghouli Schick Onyekuru
+3; Linnes, Donk, Babel
Yani kadroyu koruyup bir kanat-forvet alternatifi, bir yeni santrafor, bir yeni orta saha
Kotu kadro degil ama yine ancak ite kaka sampiyon olur CL'de tokat yer doner gibi
beyler bence klup açıklama yapmdan kadro oluşturup hayallere dalmayalım. Gazeteciler kendi reklamlarını yapmak için yalan haber dahi yapıyor sonra bunu başka bir gazeteci onaylıyor sonra yurt dışı siteler alıp haber yapıyor sonrada kendi yalanına kendi inanıyorAna avrat sövesim geldi ama sana değil rtaş merak etme
Ne demek ben hic rahatsiz olmadim sana hakaret edenler disinda olan da yoktur muhtemelen.Evet bu konudan da cok rahatsizim malesef. Neyse konu basligindan bambaska yerlere gitti muhabbet. Rahatsizlik verdiysem ozur dilerim herkesten. Sanirim bazi seylere karsi tahammulsuzlesiyoruz ulkece.
... nasil yani ilk 11 + rotasyona 315 yabancı: kadro iptal
Sevilla ile anlasip bu sezon kalacakmis banega
Soyle bi sey dusunuluyor olabilir mi
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Belhanda Fernando Banega
Feghouli Schick Onyekuru
+3; Linnes, Donk, Babel
Yani kadroyu koruyup bir kanat-forvet alternatifi, bir yeni santrafor, bir yeni orta saha
Kotu kadro degil ama yine ancak ite kaka sampiyon olur CL'de tokat yer doner gibi
Nasil yahamzacığım 15 yabancılı kadroyla schicki tutarız dikkat et
Ever Banega, Sevilla'yı takipten çıkardı.
hmmm bayağı ilgilisin siyah beyaz renkleri seviyorsun galiba.lecce, Bursa lı stoperi de aldığı iddia edilen takım değil mi?
sonra resmi ağızdan yalanladılar
Burak Lecce konusu da böyle olabilir
Nasil ya
Ben mi sayamiyorum
Cildirmak uzereyim
siyah beyaz forma giy de buluşalım ve göstereyim ne kadar sevdiğimihmmm bayağı ilgilisin siyah beyaz renkleri seviyorsun galiba.