lecce, Bursa lı stoperi de aldığı iddia edilen takım değil mi?
sonra resmi ağızdan yalanladılar
Burak Lecce konusu da böyle olabilir
ciddi galiba, gecen Leccenin sportif direktörü Istanbula gelmis, Burakin menajeri ile görüsmüs
(Di Marzio)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lecce, Bursa lı stoperi de aldığı iddia edilen takım değil mi?
sonra resmi ağızdan yalanladılar
Burak Lecce konusu da böyle olabilir
Nasil ya
Ben mi sayamiyorum
Cildirmak uzereyim
Gecen sene bu zamanlar hayalini kurdugum santrafor tipine uyan bir santraforun daha dedikodulari cikti: Patrik SchickSørloth da cok mantikli dedigim forvet tipine uyuyor
Solak, uzun boylu, hedef adam olabilen, fizigi saglam, suratli, takim oyununun parcasi olabilecek, ozellikle de pas istasyonu olabilecek forvet
Milik, Kalinic, Seferovic, Sørloth liste uzuyor...
vardır bunda da bir hayırBanega kötü oldu be... bizim Top level duyumcular bile yanildi..
Ne oldu yav?Banega kötü oldu be... bizim Top level duyumcular bile yanildi..
Çünkü geçen sene yeterli değildi yaprak gibi oynadı yerine transfer yapıp bir iki sene pişmesini beklerler.Schick geçtigimiz sezon toplamda 32 maça çikmis. 32!!!!
Neden kiralasin Roma. Bunun hiçbir mantikli açiklamasi olamaz.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Evet de benim oyle bir cumlem yok, yedekleri de yazmisim yaniBelki yeni yedek santrafor yabanci olur diye diyorsa?
Sevaba girmek isteyen pdf yi bozmadan küçülten bi program önersin.. mesela 2..3 mb lık bi dosya yı 200 kb ın altına düşüren
Banega işi yalanmış,adam Sevilla ile sözleşme uzatacakmışNe oldu yav?
Sağlık olsun.Banega işi yalanmış,adam Sevilla ile sözleşme uzatacakmış
Bjkde banega yi istiyor (10 mio teklif etmisler)
Bizim teklifi kabul gormemis
Kaynak marca
ispanya medyasi, Sevilla ile Banega anlasmislar bir sene daha kalacak yaziyorlarNe oldu yav?
smallpdf.comSevaba girmek isteyen pdf yi bozmadan küçülten bi program önersin.. mesela 2..3 mb lık bi dosya yı 200 kb ın altına düşüren
linç etmeyin. transfer susuzluğu yaşıyorsunuz diye ekşiye yazılmış bir duyumu paylaşıyorum.
- hoca scout'larinin onerisiyle serie a'dan jasmin kurtic'i istiyor, banega isi yatmis. hatta hoca banega'dan bile daha cok istiyormus kurtic'i. 3-3,5 milyon euro civarina bitirmeye calisiyolar.
18.06.2019 01:59 patavatsiz sadrazam