Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş kış transfer döneminde istihbarat aldığın yöneticiye Banega'yi sordum inşallah dedi yani orta da öyle ya da böyle kesin bi teklif söz konusu. Bu sefer kaynağın başka biri mi?

reisi test ediyor bence sn yonetici
dezenformasyon verip acaba bi yere yaziyor mu diye siniyor ahbob.

levent abi diyor ki banega bitti
özgür geliyor diyor ki banega asla olmayacak
sonra levent abi diyor ki banegayla ilgili gelişmeleri özgür kardeşimiz anlatacak

abi anlatcaksanız anlatın anlatmıcaksanız gizem yaratıp durmayın artık yav

İşte aradığım yorum.

Seni kandırmış sanırım renktaş, Banega mümkünatı olmayan bir hayal.
Valla bilmiyorum yönetim kadrosunda olup daha önce bilgileri böyle etrafa dağıtmış olması zaten trajik bir durum yönetim için. Kendi ekibine pek saygısı yok gördüğüm kadarıyla, ben Galatasaray için o boyutta çalışsam kendi aileme dahi vermem böyle bilgileri.

Valla bilmiyorum yönetim kadrosunda olup daha önce bilgileri böyle etrafa dağıtmış olması zaten trajik bir durum yönetim için. Kendi ekibine pek saygısı yok gördüğüm kadarıyla, ben Galatasaray için o boyutta çalışsam kendi aileme dahi vermem böyle bilgileri.
Adama soruyorsunuz, adam da bir şeyler yazıyor. Ondan sonra da sallıyorsunuz. Bugüne kadar netleşmeyen ismi çıkmamış hiçbir bilgiyi vermedi adam, o zaman sormayın siz de?

Nevzat Dindar: Galatasaray, Luyindama'nın bonservisini alıyor. Banega için 5 milyon Euro ödenir.
Vedat Muriç transferi de 3.5 milyon Euro'ya biter.

Nevzat Dindar: Galatasaraylılar alışık olduğu çilek transferlerine kendilerini hazırlasınlar.

h.o

D9Wjkf2XsAI_Qyf.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt