Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Celtic will play Sarajevo of Bosnia-Herzegovina in the first round of Champions League qualifying.
Sarajevo won their domestic league and cup double last season while Celtic were again treble winners.
Northern Irish champions Linfield have drawn Norwegian side Rosenborg and League of Ireland winners Dundalk face Riga of Latvia.
Celtic, Linfield and Dundalk are all at home for the first leg on 9 or 10 July, with the return a week later.

celtick e bak samp oluyor 1. onelemeden basliyor allah gostermesin boyle biseyi bizlere degilmi

images

Süleyman Rodop: Cenk Tosun Galatasaray'ın listesinde.

Terim'in sözleşmesi hala Tff'ye bildirilmemiş şu an hocasız görünüyoruz. Ayrıca Luyindama ile ilgili hala bir açıklama olmaması da düşündürücü ve korkutucu umarım elden kaçırmayız. Yönetim çok ağır davranıyor yada bilmediğimiz başka bir neden dolayı açıklanmıyor yada yeni bir kaos yakın meşaleleri yakın.

Terim'in sözleşmesi hala Tff'ye bildirilmemiş şu an hocasız görünüyoruz. Ayrıca Luyindama ile ilgili hala bir açıklama olmaması da düşündürücü ve korkutucu umarım elden kaçırmayız. Yönetim çok ağır davranıyor yada bilmediğimiz başka bir neden dolayı açıklanmıyor yada yeni bir kaos yakın meşaleleri yakın.
Kaosun büyüğü var işte, liseli dinozorlar mahkemeye verdiler. Yönetim transfer yapsa bi türlü yapmasa bi türlü

Yönetim hiç profesyonel değil.Bizde söz namustur mantığıyla ilerliyorlar.Bunca senedir şirketleri yönetmiş insanların bu mantıkta olması çok ilginç.Mahkeme kafalarını bulandırmış gibi görünüyorlar.Galatasarayımız için umarım her şey iyi olur.Elimizde büyük bir fırsat var.Türkiyenin Bayerni olma fırsatı.Umarım elimizin tersiyle itmeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt