- 2 Temmuz 2011
- 137.538
- 58.581
- 5.488
kardeş sen ne zmaan belhandacı oldun @Ozan Puki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol profesörü Okan Koç konuşuyor . Biraz olsun futbol öğrenmek isteyen ASporu açsın mükemmel bir adam çok zeki gerçek bir BAY FUTBOL .
Ula bu a spordaki hayırsızlar Banega Valencia’da oynuyor diyor sürekli
BU ADAM SEVİLLADA OYNAMIYOR MU???![]()
Ben mi alzemır oldum anlamadımki
normal soruydu totem amaclibu kadar alıngan olma.siz vasfiyle ikiniz benim bebeklerimsiniz.mod olunca bu tehditkar havaların karakterinize oturması bi gelenek mi musap,kodesi en iyi sen bilirsin.ayrıca ben banlanmam,ben kendim ban alırım degil mi arkadaşlar
Ziyaretçi olarak bile takip etmemişsin forumu. Herif canımıza okuyor, sen ne diyorsun yahu?!kardeş sen ne zmaan belhandacı oldun @Ozan Puki
yerim seni,bitanesin kardeşimnormal soruydu totem amacli![]()
Hayri cundun amansiz bir belhandaci olmasi. Kendisine karsi olacakları bile bile hemde. Helal olsun diyorum
Sanki daha cok, baba ben bu para icin Arabistana gitmem demisKralhanda Araplardan gelen teklifi bizi sevenleri üzmeyelim baba diyerek reddetmiş
Sana da bu yakışırdı beaa
ziyaretçi bile olamıyodum.en son ara deniz vıyacıyan diye ermeni bi isme soyisme benzer bi üyelik alacaktım,vazgectimZiyaretçi olarak bile takip etmemişsin forumu. Herif canımıza okuyor, sen ne diyorsun yahu?!![]()
Beyinsiz vasıfsız yeteneksiz ve kalibresiz. Kpaşada oynasa sezon boyu 5 gol atar.