Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kadar alıngan olma.siz vasfiyle ikiniz benim bebeklerimsiniz.mod olunca bu tehditkar havaların karakterinize oturması bi gelenek mi musap,kodesi en iyi sen bilirsin.ayrıca ben banlanmam,ben kendim ban alırım degil mi arkadaşlar
normal soruydu totem amacli ;)

Tetteh gecen transfer döneminde yokluk yasadimiz icin heycan vermisti ama artik Tetteh hala gündemde varsa rezalet olur

Kralhanda ekibimizin savaşçısı olmaya devam etmek için yüksek maaşlı bir Arap teklifini reddetti demek ha, Galatasaray Belhandadır Belhanda da Galatasaraydır diyebiliriz.

Hayri cundun amansiz bir belhandaci olmasi. Kendisine karsi olacakları bile bile hemde. Helal olsun diyorum

Antilerin tavrina kiyasla belhandaci sayilirim lakin Luyindama haric -ci eki eklenecek bir topcu yok sahsim adina. Para eden herkes gider bazilari da yas ve maas sebebiyle para etmese de gider. Ama luyi giderse iste o zmn yanariz ustat ve goz yaslarim suzulur

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum birazdan Belhanda savaşları başlar.

Hemen yerimizi alalım reisini sonuna kadar savunacağız.

Sonuna kadar dediysekte ona takılmayın 13-17 milyon euro arası bir bonservis miktarına kadar savunuruz.

49087

Manu lonjonun fake hesabini acmislar :)

Diagne'nin durumu transferin son gününe kadar olmasa da Ağustos'un başında belli olur.

Kalacak mı gidecek mi Ağustos ayının ilk 10 gününde belli olur.

yürü git rodop efendi eger gene son güne birakacaksak simdiden transfer dönemini kapatalim cünkü hepimiz cok iyi biliyoruz son gün transferi demek kol gibi kazik transferi demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt