Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Finale 2 gün kala terk eden 3 yıllık sevgiliye ne denir ? (Not:tıp okuyorum 3 aydır da hazırlanıyorum finale )

Adamda utanma yok, olmadığı gibi bir de şov yapıyor adımı yazıp.

O adın yazılı olmasını uygun görsem adımı değişmezdim zaten. Sen hangi vasfınla bunu burada paylaşma cüreti gösteriyorsun bilmiyorum ama üç beş tane ergenle karıştırmaman gerektiğini de biliyorsundur adımı bildiğine göre.

Senin bildiğine de, senden çıkacak bir şeye de sıçarım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eldeki bilgiler abdürrahim mutlu ve gülerek iyi şimdi transfer görüşmesine ara verdim meksikalılar la dedi chicharito iddiası var menajerliğini ailesi yapıyormuş meksikalı yani menajeri

N’oldu, orijinal adımı yazınca gözümü mü korkuttun?

Seninle vakit kaybedecek kadar boş değilim. Ona buna laf atarak salça olacağına "ONURSAL" yazan üyeliğinin hakkını vermelisin. Zira böyle güzide bir organizasyon da tepe yöneticiliği yapacak kadar emeğin varsa saygı da kusur etmem. Lakin tanımadığın insanlara yerli yersiz tepki vermene üzülürüm.

Finale 2 gün kala terk eden 3 yıllık sevgiliye nedir ? (Not:tıp okuyorum 3 aydır da hazırlanıyorum finale )
Bölüm seçmediysen jinekolog olmalısın renktaş. Boşver takma kafana finaller biter barışırız diye düşün. Germe kendini odaklan KON2ANTRA2YON

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seninle vakit kaybedecek kadar boş değilim. Ona buna laf atarak salça olacağına "ONURSAL" yazan üyeliğinin hakkını vermelisin. Zira böyle güzide bir organizasyon da tepe yöneticiliği yapacak kadar emeğin varsa saygı da kusur etmem. Lakin tanımadığın insanlara yerli yersiz tepki vermene üzülürüm.

Valla Onursal yazması hakkını vereceğim bir şey değil. Buradaki tüm egoist tavırlara tepkim nasılsa sana da öyle oldu.

Böyle uygun dille yazarak şovunu haklı gösteremezsin. Hadi işine.

bu arkadaş da bizim muhabirimiz mi oldu ?bjklilere bilgiseli mi ne veriyodu transfer hakkında bi dönem,aman diyim muhttap olmayın tinere alıstırır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt