Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
Adam bir meksika dedi diye tüm duyumcular chicharito diyor birden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buralar ananin ciftligi mi de bos birakmaktan falan bahsedebiliyorsun? Oyleyse bilelim
Buralar ananin ciftligi mi de bos birakmaktan falan bahsedebiliyorsun? Oyleyse bilelim
Valla sıfır alaka, belli ki sen de sürüklenen tayfadasın.
Siz halkımı kolluyorum ben.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
KesBuralar ananin ciftligi mi de bos birakmaktan falan bahsedebiliyorsun? Oyleyse bilelim
Ananin ciftligi olunca biri sana ananin ciftligine gidelim deyince saygisiz olarak mi goruyosun gundi?Analar kutsaldır saygısız herif
Ananin ciftligi olunca biri sana ananin ciftligine gidelim deyince saygisiz olarak mi goruyosun gundi?
Rengim buralar çok boş bırakmışsın biz yokken. Darıldım doğrusu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ananin ciftligi olunca biri sana ananin ciftligine gidelim deyince saygisiz olarak mi goruyosun gundi?
Sen niye milletin anasinin ciftliginden kavun toplama derdine dustun ki simdi?Ananin ciftligi olunca biri sana ananin ciftligine gidelim deyince saygisiz olarak mi goruyosun gundi?