Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında genç oyuncular ile sabit bir kadro kurmayı başardı Milan son dönemde
Donnaruma 19
Calabria 21
Romagnoli 23
Ricardo Rodríguez 25
Kessié 21
Bakayoko 23
Paquetá 20
Suso 24
Piątek 23
Hakan 24
Cutrone 20
Castillejo 23
Caldara 24

Bunların içine Ozan'ı ekleyip senelerce birlikte oynatabilecekleri bir takım kurabilirler, ki Ozan Musacchio'dan filan formayı alır uyum sağlarsa İtalya'ya ben bir stoper olsam hele ki 18 yaşında potansiyelli bir stoper olsam İtalya Seri A 'dan gelen teklifleri kolay kolay geri çevirmem üstelik bu teklif Frosinone'den değil Milan'dan yapacağın vitrini de bir düşün

Kagit ustunde cidden cok iyi ve potansiyelli bir oyuncu grubu topladilar ancak simdiye kadar o potansiyelin cok buyuk bir kismini goremedik diye dusunuyorum. Gelecekte ne olur bilinmez tabi ama bu kadar piyasasi olan bir oyuncunun milan gibi bir takimdansa herhangi bir buyuk ligin genc yetistirme konusunda uzman bir orta sira takimina gitmesinin daha dogru olacagini dusunuyorum.

Duyumcu Levent uygun olur, baya bir popi oldunuz buralarda
Adama bir cevap yazdım Levent Akgün sandı özelden yazdı. Sonrada pardon yanlış görmüşüm dedi. Daha ne olsun.. Populerliğe gerek yok. Akgün'üm sanıp da okuyorlarsa zaten gerek yok...

Gerekirse daha sağlam da sallarım duyum diye merak etmeyin.

Kagit ustunde cidden cok iyi ve potansiyelli bir oyuncu grubu topladilar ancak simdiye kadar o potansiyelin cok buyuk bir kismini goremedik diye dusunuyorum. Gelecekte ne olur bilinmez tabi ama bu kadar piyasasi olan bir oyuncunun milan gibi bir takimdansa herhangi bir buyuk ligin genc yetistirme konusunda uzman bir orta sira takimina gitmesinin daha dogru olacagini dusunuyorum.
fm 2018 in tsigalkosu cutrone reelde nasıldı acaba

şöyle 2 3 sağlam transfer açıklansa herkez neşelenecek tüm negatif enerjisini.atacak

Adama bir cevap yazdım Levent Akgün sandı özelden yazdı. Sonrada pardon yanlış görmüşüm dedi. Daha ne olsun.. Populerliğe gerek yok. Akgün'üm sanıp da okuyorlarsa zaten gerek yok...

Gerekirse daha sağlam da sallarım duyum diye merak etmeyin.

latife yapiyorum sadece, biliyorum aranizdaki farki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt