Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 14.400
- 14.223
- 2.463
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer nöbetinde gereksiz bir sayfa artışına sebep olmuşsun yordu.
Aslında genç oyuncular ile sabit bir kadro kurmayı başardı Milan son dönemde
Donnaruma 19
Calabria 21
Romagnoli 23
Ricardo Rodríguez 25
Kessié 21
Bakayoko 23
Paquetá 20
Suso 24
Piątek 23
Hakan 24
Cutrone 20
Castillejo 23
Caldara 24
Bunların içine Ozan'ı ekleyip senelerce birlikte oynatabilecekleri bir takım kurabilirler, ki Ozan Musacchio'dan filan formayı alır uyum sağlarsa İtalya'ya ben bir stoper olsam hele ki 18 yaşında potansiyelli bir stoper olsam İtalya Seri A 'dan gelen teklifleri kolay kolay geri çevirmem üstelik bu teklif Frosinone'den değil Milan'dan yapacağın vitrini de bir düşün
Adama bir cevap yazdım Levent Akgün sandı özelden yazdı. Sonrada pardon yanlış görmüşüm dedi. Daha ne olsun.. Populerliğe gerek yok. Akgün'üm sanıp da okuyorlarsa zaten gerek yok...Duyumcu Levent uygun olur, baya bir popi oldunuz buralarda
fm 2018 in tsigalkosu cutrone reelde nasıldı acabaKagit ustunde cidden cok iyi ve potansiyelli bir oyuncu grubu topladilar ancak simdiye kadar o potansiyelin cok buyuk bir kismini goremedik diye dusunuyorum. Gelecekte ne olur bilinmez tabi ama bu kadar piyasasi olan bir oyuncunun milan gibi bir takimdansa herhangi bir buyuk ligin genc yetistirme konusunda uzman bir orta sira takimina gitmesinin daha dogru olacagini dusunuyorum.
Bu süper mizahindan dolayi sana sicak kakao ismarlamak isterim gswdashMayis bizim ayımız, volkan fenerin ayısı. Xd
Ekli dosyayı görüntüle 49111 dincer hoca @Hayri Cund medyanın haberlerine inanmayın demiş baba,transfer haberlerine dikkat
Fm konusunda asla yalan söylemem tsigalkonun yanından geçmezdi profili.fm 2018 in tsigalkosu cutrone reelde nasıldı acaba
aynen : )aynen boyle dusunuyorum ztn dolunay var diye sen de dedin transferde sabirli olmak ve 1 hafta - 10 gun beklemek sart.
fm 2018 in tsigalkosu cutrone reelde nasıldı acaba
yerli ortasaha eksiğimiz var. bartug,abdulsamed önlibero oalrak var.mustafa kapı ,cekdar,atalay 8 ve 10 nuamra daha cokbaneganin yanina okay yokuşlu gelsin çok isterim.Begeniyorum o çocuğu
Kingimizin yanindayiz.
tüüüü miamin yüz karasıKingimizin yanindayiz.
Adama bir cevap yazdım Levent Akgün sandı özelden yazdı. Sonrada pardon yanlış görmüşüm dedi. Daha ne olsun.. Populerliğe gerek yok. Akgün'üm sanıp da okuyorlarsa zaten gerek yok...
Gerekirse daha sağlam da sallarım duyum diye merak etmeyin.