Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao ve Luyindama harici kadromuzda 2-3 tane daha satış potansiyeli olan genç oyuncu bulundurmamız gerekiyor.

Muslera
Linnes
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Donk
Fernando
Belhanda
Banega
Onyekuru
Babel
Feg
forvet
forvet

Böyle tam 14 yabancı ediyor. Marianonun satılmış hali bu. Potansiyel genç yetenek transferini bence Nagatomoyu satıp o bölgeye gerçekleştirmemiz sağlıklı olur. Bu hakkımızla 1 tanede forvet bulundururuz.

Veya 2.forvet Enes Ünal tarzı yerli bir oyuncu olup sağ beke Guga gibi bir gençte alınabilir. Bu sene için en fazla bu yapılabilir

Tetteh gelecek bence.

1–transfer açıklama videosunda ismi geçti.
2–Fatih hoca açıklamasında istediğini hatta 3–4 civarı para olsa biteciğini söylemişti. O açıklama videosunu bulan olursa atsın.
3– Ayrıca transfer dönemi biterken Tetteh sakatlandı çok maç kaçırmadı ama performansını etkilemiştir. Ayrıca transfer süreci olumsuzda etki etmiş olabilir.

Forumun birincil amaci Galatasaraylilarin bulustugu bir yer olmasi degil yoneticileri ve gecmis yoneticilerinin ego oyuncagi olmasidir

Sinan baskan sunlardan alsa da forumu kurtulsak

Hayırdır palazlandın yine. Sinan kim ki bizim forumumuzu alacak. Senin gibi fitne üyelerin forumu karıştırmasına müsade etmeyeceğimiz için kötü olacaksak hiç sıkıntı değil. 1-2 kere buluşmaya gittin ben yokken yönetici oldun diye kendini bi bok mu zannediyorsun. Ne olduğunu biliyoruz biz merak etme

Hayırdır palazlandın yine. Sinan kim ki bizim forumumuzu alacak. Senin gibi fitne üyelerin forumu karıştırmasına müsade etmeyeceğimiz için kötü olacaksak hiç sıkıntı değil. 1-2 kere buluşmaya gittin ben yokken yönetici oldun diye kendini bi bok mu zannediyorsun. Ne olduğunu biliyoruz biz merak etme
patlamis-misir.jpg

Tetteh gelecek bence.

2–Fatih hoca açıklamasında istediğini hatta 3–4 civarı para olsa biteciğini söylemişti. O açıklama videosunu bulan olursa atsın.
3– Ayrıca transfer dönemi biterken Tetteh sakatlandı çok maç kaçırmadı ama performansını etkilemiştir. Ayrıca transfer süreci olumsuzda etki etmiş olabilir.
Gelecek diyorlarda, kısa videolarından anladığımız kadarıyla Fatih Terim'in pek istediği tarzda bir oyuncuya benzemiyor ki. Ne buldu bu adamda bu kadar acaba birde 1-2 senedir izletiyor diyorlar.

Tetteh gelecek bence.

4- Albayrak: Tettehye gelince. Tetteh burda zaten

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Palazlanan ben degil Benhun olmus. Basliga gelmis millete sacma sapan laflar etmis, basina da hicbir sey gelmemis. Levent abiye saygisizlik etmis, Ozgur Ayten'e sovdurmus, ki ne sovmus onu da anlamadim.

Sinan zengin degil mi neticede her seyin bir fiyati vardir.

Forumu bozup uye kacirtacak sey benim ortaligi karistirmam degildir ki ben durduk yere ortaligi karistirmiyorum sen de bunun farkindasin zaten. Inan bana Twitter'da veya sozluklerden birinde bu foruma denk gelip haber almak icin girip alelade bir uye olarak zaman gecirmek isteyenler dun gece Benhun'un yaptigi seyler gibi seylerden cok daha fazla rahatsiz oluyordur.

Iyi ki sen varken yonetici olmamisim zaten, politikalarini nasil savunurdum hayal edemiyorum. Kendi degerimi de forum gecmisim uzerinden yapmayacak kadar ozguven sahibiyim neyse ki.

Son cumlenden ne kast ettigini ise hic anlamadim.

Dün Tapatalka update yaptığımdan beri sorunlu. Sizdede varmı herhangi bi sorun?

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Palazlanan ben degil Benhun olmus. Basliga gelmis millete sacma sapan laflar etmis, basina da hicbir sey gelmemis. Levent abiye saygisizlik etmis, Ozgur Ayten'e sovdurmus, ki ne sovmus onu da anlamadim.

Sinan zengin degil mi neticede her seyin bir fiyati vardir.

Forumu bozup uye kacirtacak sey benim ortaligi karistirmam degildir ki ben durduk yere ortaligi karistirmiyorum sen de bunun farkindasin zaten. Inan bana Twitter'da veya sozluklerden birinde bu foruma denk gelip haber almak icin girip alelade bir uye olarak zaman gecirmek isteyenler dun gece Benhun'un yaptigi seyler gibi seylerden cok daha fazla rahatsiz oluyordur.

Iyi ki sen varken yonetici olmamisim zaten, politikalarini nasil savunurdum hayal edemiyorum. Kendi degerimi de forum gecmisim uzerinden yapmayacak kadar ozguven sahibiyim neyse ki.

Son cumlenden ne kast ettigini ise hic anlamadim.

Senin fiyatın ne kadar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt