Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D9aat1TW4AAVOL_.jpg

Gelecek diyorlarda, kısa videolarından anladığımız kadarıyla Fatih Terim'in pek istediği tarzda bir oyuncuya benzemiyor ki. Ne buldu bu adamda bu kadar acaba birde 1-2 senedir izletiyor diyorlar.
Oyuncu hakkında genel yorum video üzerinden yürüyor. Videolar çok iyi kaynak değil bence. 90 dk maçını izleyip yorumlayan varsa saygı duyarım. Video yu geç Diagne'nin bizde değilken maçlarını izliyorduk, forumda konusu açılıyordu kpaşa maçlarının şuan bizde olan diagne ile alakası yok :D

Hoca, dediğin gibi yaklaşık 1–2 senedir izletiyor ve rapor alıyordur eğer gelirse ben iyi oynacağını düşünüyorum.

Yusuf Erdoğan Trabzonspor ve Bursaspor'da ilk 11 oynadı.Biz de iyi bi yedek olur.Bonservissiz bi şekilde gelmesini istemeyen olmaz diye düşünüyorum.Fatih hoca Trabzonsor zamanında da istemişti..

Muhtemel klübemizde şöyle olucak

Kaleci
Çalık
Şener
Gökay
Emre T.
Selçuk
Arda
Jimmy
Babel(Onyekuru)
Yusuf Erdoğan

Ardayı kesin alırlar. Geçen seneye göre daha iyi bir klübe gibi gözüküyor

Hayır lig değil, ülkeler. Dolayısıyla ilgi çeker
İlginç... Ben idaadan dolayı arada sırada izliyorum da çok sıkıcı geliyor açıkçası.

Bazı özel yeteneklere oluyor tabiki ama onlarda kısa sürede büyük liglere gidiyor zaten.

Genk takımı bu son iki yılda yalnız ayrı paragraf açmak gerekir. Tarafsızlık gözle izleyince keyif alıyordum.

Neyse... Avrupa'da izleyenler çok ise benim için sürpriz bilgi oldu açıkçası.

Belçika ligini takip etmeyen bir çok futbol sever var açıkçası Avrupa'da.

Kim nasıl tanıyacak bunları yani?

Belçika ligini Belçikalılar hariç pek takip edilen Lig değil diğer ülkelerde.
Geçen bir arkadaş haber paylaşmıştı. Belçika ve Rusya Ligi bizden daha fazla izleniyor diye... Belçika Ligi için şunu söyleyebilirim. Avrupa'da bizim lig izleniyorsa Belçika Ligini hayli hayli izleniyordur. Son zamanlarda en fazla kaliteli oyuncu çıkartıp satan ülke sonuçta. Alt yapıları bizden kat be kat üstün.

Normal vatandaş pek izlemiyor olabilir ama futbolun içerisindeki insanların sürekli takip ettikleri ve dikkat ettikleri bir lig. Bir star çıkma olasılığı yüksek bu ligden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt