Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jimmy haberlere göre 2 milyon euroya yakın bi maaş istemiş.Başakşehir de ilgileniyo.Varsa başka bi isim söyleyin onu alalım.Kesin bi Türk futbolcu alınacak..
Rtaş spor totoyu millet küçümsüyor ama orada yusuftan kat kat üstün topçular var sadece biraz takip lazım. Jimmy 2 m isteye dursun o adama 1 mden yukarısı yazık. He bana kalsa onu bile almam bizde iş yapacağını sanmıyorum

İlginç... Ben idaadan dolayı arada sırada izliyorum da çok sıkıcı geliyor açıkçası.

Bazı özel yeteneklere oluyor tabiki ama onlarda kısa sürede büyük liglere gidiyor zaten.

Genk takımı bu son iki yılda yalnız ayrı paragraf açmak gerekir. Tarafsızlık gözle izleyince keyif alıyordum.

Neyse... Avrupa'da izleyenler çok ise benim için sürpriz bilgi oldu açıkçası.
İzlenme açısından üst ligler kadar olamaz. Ama scoutlar vs için baya ilgi çeken bir lig. Fransa kadar olmasa da, Belçika liginden diğer liglere transfer olan çok oyuncu var. Özellikle premier lige.

Renktaslar, millet ogle vakti işte okulda. Tartismalari akşama saklasanizda forumca hep beraber istifade edebilsek

Latife tabi, haddime degil belki ama bence tartismanin boyutu kirlesiyor

Rtaş spor totoyu millet küçümsüyor ama orada yusuftan kat kat üstün topçular var sadece biraz takip lazım. Jimmy 2 m isteye dursun o adama 1 mden yukarısı yazık. He bana kalsa onu bile almam bizde iş yapacağını sanmıyorum
1.ligde futbolcular var da 3 büyükler istediği zaman 2-3 milyon euro bonservis istiyolar.Eskişehirspor borçları yüzünden Cumali-Dorukhan gibi futbolcularını ucuza sattı.Dorukhan'ı biz istedik ve almadık..

Yani sana sormustum ilk yediginde, sen de cok merak ediyorsan yanina yollayayim dedin. O bence izah etmek icin iyi bir firsatti. Simdi de bilmedigim bir sey varsa soyle zaten belki inanmayacaksin fakat aslinda oldukca makul biriyim

Ama senin anlamadigin ortada hicbir sebep yokken bana it, cakal diyerek su ortami yedirdigindir

Ha ortamdan kastin bireysel tercihlerinle alakaliysa o zaman haklisin. Ben de ilk mesajimda onu dedim zaten, buranin onceligini ego oyuncagi haline getirmekten kastim oydu
Noldu şimdi makul anlaşılabilir bir konuma mı geldik? Diğer tartışmalarında yaptığın gibi. Bir şey diyeceksen arkasında duracaksın. Önce forumun ego oyuncağımız olduğunu söyleyeceksin şimdi de makul biriyim diyeceksin.

D9aN0mqWwAArPzm.jpg

D9aN1rbWsAATBLp.jpg

Noldu şimdi makul anlaşılabilir bir konuma mı geldik? Diğer tartışmalarında yaptığın gibi. Bir şey diyeceksen arkasında duracaksın. Önce forumun ego oyuncağımız olduğunu söyleyeceksin şimdi de makul biriyim diyeceksin.
Yani evet bir daha asla birbirimize tahammul edemeyecegimiz kadar aramizin kotulestigini dusunmuyorum, oyle bir eforum da yok, ki bu durumda elinde silah olan da sensin

Zaten postun tamamini okursan sonunda yine ilk yaptigi ego oyuncagi elestirisine bagliyordum ama galiba sadece ilk paragraflari okuyorsun

----------- Burak -------------

Arda --- Wesley --- Podolski

S8 - Melo

Nagatomo - Luyin - Marcao - Linnes

------ Nando ------​

Bu takım kaçıncı olur sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt