Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarları, tüm Galatasaray'lıları heyecanlandıracak bir kadronun kurulacağı ümidindeyim. İzleyenlere zevk veren, göze hoş gelen, güzel futbol oynayan oyuncular gurubunun transfer edileceği düşüncesindeyim. Fatih Terim tüm Galatasaray'lılara sinyali vermişti asıl değişim için sezon sonunu bekleyin sabredin diye. Abdürrahim Albayrak değil de Fatih Terim'in kadro mühendisliği bilgisine güveniyorum.

Yeni sezonda oynadığı her maçı büyük bir heyecan içinde geçen, bir önceki maçın bitiş düdüğünden itibaren herkes tarafından dört gözle beklenen bir takım olacak sahada ve tabiiki her maçta rakibini ısıran, döven, zorlayan, ne yaptığını bilen, deplasmanlarda dahi istediği sonucu alan bir takım.

Sözlesmesi biten bazi oyuncular..
Sunlardan 2 3 4 tanesi kandirabilsek cok yasli olmayanlari imza parasiyla cok mur zor olur hemde ffp den dolayi sikinti cekmemis oluruz

Ben yönetim olsam abaza gibi sulanip hepsine copy paste teklifte bulunurum illa 2 3 tanesi olumlu yaklasir

Ander Herrera
Wellbeck
Sturridge
Babel
Mata
Valencia
Llorente
Diego Godin
Felipe Luis
Mac Kruse
Ribery
Robben
Adrien Rabiot
Hector Herrera
Yacine Brahimi
Mario Balotelli
Salomon Rondon
Leroy Fer

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sunlardan 2 3 4 tanesi kandirabilsek cok yasli olmayanlari imza parasiyla cok mur zor olur hemde ffp den dolayi sikinti cekmemis oluruz

Ben yönetim olsam abaza gibi sulanip hepsine copy paste teklifte bulunurum illa 2 3 tanesi olumlu yaklasir

Ander Herrera
Wellbeck
Sturridge
Babel
Mata
Valencia
Llorente
Diego Godin
Felipe Luis
Mac Kruse
Ribery
Robben
Adrien Rabiot
Hector Herrera
Yacine Brahimi
Mario Balotelli
Salomon Rondon
Leroy Fer

Rabiot'u bu listeye yazarken ne kadar inandınız acaba?

Ander Herrera
Wellbeck
Sturridge
Babel
Mata
Valencia
Llorente
Diego Godin
Felipe Luis
Mac Kruse
Ribery
Robben
Adrien Rabiot
Hector Herrera
Yacine Brahimi
Mario Balotelli
Salomon Rondon
Leroy Fer

Fer Sturridge

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, bu sezon kiraladığı Onyekuru için kulübü Everton ile 1 Milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Onyekuru’nun bir yıl daha kiralandığı önümüzdeki günlerde açıklanacak. (Hürriyet)

wohahha

Dortmund bu sene sampiyonlugu bayerne satmistir. Satmadilarsa cikip ispatlasinlar. Serefsiz kopekler.

Bütün sözlemesi sona erecek olanlari yazdim
Ve bunlardan 2 3 tanesini kandirabilsek yazdim okuman varsa

türkçe kullanmayı bilmediğin için açıklamam gerekecek.

sözleşmesi biten tüm oyuncuları yazmıs olsaydın tamamdı ama sen moron gibi bazı oyuncular yazdığında ve şunlardan 2-3 tanesini kandıralım dediğinde listeye yazdığın herkesi alabilme ihtimalimiz olduğunu söylemiş oldun.

Ever Banega, Sevilla'nın sözleşme yenileme teklifini reddetti. İspanyol ekibi, sözleşmesinin son senesine giren Arjantinli oyuncuya iyi bir teklif gelmesi halinde satışını değerlendirecek. (Diario de Sevilla)

wohahhah

Galatasaray’ın forvet transferi için düşündüğü isim olan Chicharito, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. (Hürriyet)

türkçe kullanmayı bilmediğin için açıklamam gerekecek.

sözleşmesi biten tüm oyuncuları yazmıs olsaydın tamamdı ama sen moron gibi bazı oyuncular yazdığında ve şunlardan 2-3 tanesini kandıralım dediğinde listeye yazdığın herkesi alabilme ihtimalimiz olduğunu söylemiş oldun.
Diagne ile birlikte yallah arabistan hadi kardesim
Kafa ütüleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt