Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josef iyi durumda ise alabiliyorsak alalim. Daha iyisini bulamazsin. Lerma icin 2m kiralama istiyorlar

Josef-Cyprien-Arda orta sahasi... lig buna hazir degil

EerisstXoAMA7JD.webp

Onu gecin bir kere.

FT li Galatasaray ligin 2. Yarisina 8 de 8 le baslayacak, onundeki lider takimla 3 puani kalacak, o takimin sampiyonluk tecrubesi olmayacak, o takimla maci olacak, iceride bjk, lazanya maclari kalacak da sampiyonlugu verecek!!

100 yilda bir olacak olaylar oldu . Devlet takimlarini destekleme yemini etmis tff ve mhk nin da gayretleriyle acayip bir yerde bitirdik ligi.

Ligin 2. Yarisinda 8 de 8 yapan takim da pandemiden sonra 8 de 1 yapan da ayni takimdi. Bir dolu dingil yorumcu bu gercegi goz ardi ediyor.

Dogru bir 6,8 ve hizli sağ kanat oyuncusu ile o 2. Yari 8 de 8 yapan takimdan cok daha guclu hale gelebiliriz farkindasiniz degil mi? 3 dogru oyuncuya bakar hersey.

Babel gibi zamaninda alinip xindirik oyuncu cikacagina gec alinip Fernando, Onyekuru gibi ciksin 3 u de!

Ya abi çok farklı bir noktadan bakmıyorum ki mevzuya. Hatta az önce 2 orta saha ve kanat oyuncusu gerekiyor diye mesajım var.
Tabi ki çok daha güçlü hale gelebiliriz. Ama yaparsak...
Gel gelelim yeni transferin takım ile çalışması, antrenman görmesi gerekliliği yadsınamaz bir gerçek uyum aşamasında.

100 yılda bir olacak olanlar oldu tamam ama ligi sonlandıramayan da bizim takımımızdı. Eksikleri kapatmak zorunda olduğumuzu söylemeye çalışıyorum sadece. Scott Piri bile takım üzerinde +10 puan alabilecek kadar etki yaratabilir...

Ama geçen sene kötü bitirdik işte, bunu kabul etmek şart.

Naingnolanı alma ihtimalimiz yüzde kaç? Coulibally ve o tarz 19-20li yaşlarda bi ön libero bulalım bu üçlü bize yeter.

josef 2 senedir arabistan'da. Orada bana göre futbol oynanmıyor. Çin'de bile daha iyi futbol oynanıyor. Yaşı da fazla. Bence gerek yok.

Josef'i de biz alacağız derken Başakşehir alırsa hiç şaşırmam.

Josef De Souza ve Fred haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.
Bu bölge için transferler oldukça gizli yürütülüyor. (TransferWeb)

Josefin son durumunu bilmemekle beraber Türkiye de oynadığı dönem mevkisinin en iyi 2 3 oyuncusundan biriydi. Türkiye ligine çok uygun bir orta saha. 2018 2019 da lig başladıktan sonra satmıştı fener küme düşeceklerdi az daha en büyük hatalarıydı.Hatta ilk hafta bursa maçında galibiyet golünü atmıştı. Ondan sonra uzun süre mac kazanamadılar. :) Gelirse hayır demem ben .

Hocaya sallamayı bırak adamın istediği hiç bir oyuncuyu alamıyorlar moder wozniak coulibaly hangisini alabildiler

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sallamak ? Karıştırdın sanırım hocaya özel bişey demedim ki zaten herşeyin onun elinde olduğunu da düşünmüyorum. Hocanın dediğini de doğru buluyorum ama yapılamayacağını bile bile bu yönetime güvenmesine böyle isteklerde bulunmasına pek akıl erdiremiyorum. Sessizliğini de anlamıyorum çünkü başına gelecekleri daha önceden yaşamışlığı var. Lakin hoca da istedikleri olmadığı zaman çer çöp futbolculara okey vermemeli. Babeli transfer ettirmemeli Ardayı alın diye tutturmamalı. Elbet onun da hataları var ama problem hoca değil hocayı bu duruma sokanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt