- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu gecin bir kere.
FT li Galatasaray ligin 2. Yarisina 8 de 8 le baslayacak, onundeki lider takimla 3 puani kalacak, o takimin sampiyonluk tecrubesi olmayacak, o takimla maci olacak, iceride bjk, lazanya maclari kalacak da sampiyonlugu verecek!!
100 yilda bir olacak olaylar oldu . Devlet takimlarini destekleme yemini etmis tff ve mhk nin da gayretleriyle acayip bir yerde bitirdik ligi.
Ligin 2. Yarisinda 8 de 8 yapan takim da pandemiden sonra 8 de 1 yapan da ayni takimdi. Bir dolu dingil yorumcu bu gercegi goz ardi ediyor.
Dogru bir 6,8 ve hizli sağ kanat oyuncusu ile o 2. Yari 8 de 8 yapan takimdan cok daha guclu hale gelebiliriz farkindasiniz degil mi? 3 dogru oyuncuya bakar hersey.
Babel gibi zamaninda alinip xindirik oyuncu cikacagina gec alinip Fernando, Onyekuru gibi ciksin 3 u de!
Josef De Souza ve Fred haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.
Bu bölge için transferler oldukça gizli yürütülüyor. (TransferWeb)
Sadece Galatasaray ile ilgili duyum paylaştıkları sayfa var orda paylaşıldı..Böyle bir paylaşım yapmamışlar.
tamam ali yavuz 1 üst ligde 10 gol attıo ligde 15 gol > tum altyapi kariyeri
bana kalirsa
o kadar gizli ki hocanın ve yöneticilerin de haberi yok herhalde.Josef De Souza ve Fred haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.
Bu bölge için transferler oldukça gizli yürütülüyor. (TransferWeb)
Sallamak ? Karıştırdın sanırım hocaya özel bişey demedim ki zaten herşeyin onun elinde olduğunu da düşünmüyorum. Hocanın dediğini de doğru buluyorum ama yapılamayacağını bile bile bu yönetime güvenmesine böyle isteklerde bulunmasına pek akıl erdiremiyorum. Sessizliğini de anlamıyorum çünkü başına gelecekleri daha önceden yaşamışlığı var. Lakin hoca da istedikleri olmadığı zaman çer çöp futbolculara okey vermemeli. Babeli transfer ettirmemeli Ardayı alın diye tutturmamalı. Elbet onun da hataları var ama problem hoca değil hocayı bu duruma sokanlar.Hocaya sallamayı bırak adamın istediği hiç bir oyuncuyu alamıyorlar moder wozniak coulibaly hangisini alabildiler
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi