Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF, 2020-21 futbol sezonunun ilk devresinde maçların seyircisiz oynanacağını açıkladı.

Thiamı Emre ile değiştir deseler tüm fener camiası anında kabul eder bizim taraftarlar tiamı övüyor enteresan

Leş Poznan takımı Kamil ve Yakup için verilen paraları beğenmiyor ama bu sene satamazsa sonra ellerinde patlayabilir. futbolda zamanlama çok önemli.

Praha geçen yıl burnundan kıl aldırmıyordu şimdi Benjamin Tetteh g*tlerinde patladı.
Bunlar bence Semih transferinin intikamını almaya çalışıyorlardı. Ama yine yaprağı dalıyla avuçladılar. :D

kombineler satışa çıkmadan söyleselerdi keşke

3-4 milyon € riskine girerler polonya ve norveç liginde oynayan bi topçu için major liglerde ki avrupa klüpleri ama öyle olmamış topçuya 7-8 i vermez hiç biri verenler anca enayi klüpler olur bi ara tsyi iyi kazıklıyolardı adrien mierzijewski ve alanzinho 2 lig de de rekor transfer bedeli tsye aitti nerdeyse norveçten son 10 yılda bi haaland gitti galiba 8 e onunda arkasında redbull sermayesi vardı zaten

Yönetim istifa seslerini duyma sansimiz olmayacak o zaman. Yönetim simdi taraftar yok diye daha da laubali bakar transfer isine. Hoca hazirlik macindan sonra cikip az sallasin yönetime.

Yönetim istifa seslerini duyma sansimiz olmayacak o zaman. Yönetim simdi taraftar yok diye daha da laubali bakar transfer isine. Hoca hazirlik macindan sonra cikip az sallasin yönetime.
artık sesimiz çıkaracağımz mecra tribünler değil zaten sosyal medya rengim sucukçu tayfa yönetim istifa dedirtmezdi zira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt