Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
oh şurama fener
ohh burama fener
transfer fener
şov fener
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oh şurama fener
ohh burama fener
transfer fener
şov fener
lalalalalalaa
sizi duymuyorum ki
Çocuklarıma ve torunlarıma 5 kuruş bırakmayacağım. Kazandığımı çatur çutur yiyeceğim. Yiyemediğimi de bağışlarım. Ben kazanabilmişsem onlar da yapabilirler demektir. Benim yorularak kazandıklarımın onlar niye emek harcamadan keyfini sürsünler.öyle abi attık kenara dursun işte torunlarımız nasiplenir belki demesinler dede bi şey yapsaydın bari![]()
Millet analarına atlamaya başladı. Ondandır.Tek bir haber bile yok
Bari biri bi yalan atsa duyumcular da küstü herhalde

sonrada arkandan söverler böyle babanında dedenide evveliyatını şey yapayım yemiş içmiş anca diye , mezarına da işeme olasılıkları az değil tabi renkdaşÇocuklarıma ve torunlarıma 5 kuruş bırakmayacağım. Kazandığımı çatur çutur yiyeceğim. Yiyemediğimi de bağışlarım. Ben kazanabilmişsem onlar da yapabilirler demektir. Benim yorularak kazandıklarımın onlar niye emek harcamadan keyfini sürsünler.![]()
.oh şurama fener
ohh burama fener
transfer fener
şov fener
Şu Galasevgisi denen hesap 200 takipçiden 2200e çıktı ya ona yanarımMillet analarına atlamaya başladı. Ondandır.![]()
Yakında kimse iplememeye başlar, kimse adını bile hatırlamaz. Bir halt bildiği yok çünkü. Millet ufaktan uyanmaya başlar yakında.Şu Galasevgisi denen hesap 200 takipçiden 2200e çıktı ya ona yanarım
Yaşlıfernandinho götze mata nasıl olur
weszlo.com

Geldi hepsi bodruma kilitledim son gün çıkarırımkovacic+fred+lerma+iki hızlı kanat+yedek stoper+yedek sol bek gelmedi mi hala
Yıllık maaşları ağzımıza eder. Orası kesin.fernandinho götze mata nasıl olur
Hepsi dogru
Şu nevzat ahlaksızı yasaklı mı bizim forumda.
Bisey biliyormuş gibi anca sallıyorYakında kimse iplememeye başlar, kimse adını bile hatırlamaz. Bir halt bildiği yok çünkü. Millet ufaktan uyanmaya başlar yakında.