Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle abi attık kenara dursun işte torunlarımız nasiplenir belki demesinler dede bi şey yapsaydın bari :p
Çocuklarıma ve torunlarıma 5 kuruş bırakmayacağım. Kazandığımı çatur çutur yiyeceğim. Yiyemediğimi de bağışlarım. Ben kazanabilmişsem onlar da yapabilirler demektir. Benim yorularak kazandıklarımın onlar niye emek harcamadan keyfini sürsünler. 😂

Tek bir haber bile yok
Bari biri bi yalan atsa duyumcular da küstü herhalde

Çocuklarıma ve torunlarıma 5 kuruş bırakmayacağım. Kazandığımı çatur çutur yiyeceğim. Yiyemediğimi de bağışlarım. Ben kazanabilmişsem onlar da yapabilirler demektir. Benim yorularak kazandıklarımın onlar niye emek harcamadan keyfini sürsünler. 😂
sonrada arkandan söverler böyle babanında dedenide evveliyatını şey yapayım yemiş içmiş anca diye , mezarına da işeme olasılıkları az değil tabi renkdaş

oh şurama fener
ohh burama fener
transfer fener
şov fener
.
20200903_142421.webp

yav bari forumdan birileri yönetime küfür etse de okusak

Hurriyetteki garcia haberini ali naci mi yapmis?

Moder transfer rekoru kırarak ayrılacak gibi demiş ama bize değil. Yaklaşık 8 m teklifi reddetmişler, 10 istiyorlarmış. Jowziak'ta Derby'e gitmiş.

fernandinho götze mata nasıl olur
Yıllık maaşları ağzımıza eder. Orası kesin.
Fernandinho ve Mata hayal.
Götze zaten bu saatten sonra anca halı sahada filan oynar. Gerçi o bile şüpheli de, neyse... Herifin bağırsaklarıyla alakalı problemi var. Çeken bilir. Mide problemleri bırak top oynamayı, insanı dışarı çıkmaya bile korkar hale getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt