Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tudor'a kazanamadigimiz maclar üzerinden yüklenenler terim'le antepten bile 3-4 yedigimizi, son 10 macta zor güc bela 1 galibiyet alabildigimizi falan söyleyemiyor. gücünüz anca tudor'a yeter. basin toplantilarinda bile adam akilli soru sormaya cesareti yok kimsenin. tudor oldu mu auv, hemen salyalar akitarak laf ediyordunuz.

EhAeMOgX0AEaH6K

tudor'a kazanamadigimiz maclar üzerinden yüklenenler terim'le antepten bile 3-4 yedigimizi, son 10 macta zor güc bela 1 galibiyet alabildigimizi falan söyleyemiyor. gücünüz anca tudor'a yeter. basin toplantilarinda bile adam akilli soru sormaya cesareti yok kimsenin. tudor oldu mu auv, hemen salyalar akitarak laf ediyordunuz.
Allah korusun UEFA elemelerini geçemezsek Tudor denen vasata yapılanın 10 da 1 i hocaya yapılmaz

Sokayım Tolgay a da Ekici ye de alacağınız ortasahaya da. Sizin gibi yönetim olmaz olsun. Kıçıkırık anadolu takımları bile bir şeyler yapmaya çabalıyor. 3 senedir ffp yukarı ffp aşağı diye diye ağzımıza sıçtınız. Oyuncu satarsın taban fiyattan, oyuncu alırsın(!) tavan fiyattan. Rezil olup gidersiniz umarım ve bir daha çöpçü bile olarak gelemezsiniz. Hocam sen de bunları göre göre susuyorsun ya; sen de suçlusun. Konuştuğunda titreten adam gitmiş yerine yumuşak başlı ve susan birisi gelmiş. Sana da yazıklar olsun

Allah korusun UEFA elemelerini geçemezsek Tudor denen vasata yapılanın 10 da 1 i hocaya yapılmaz
ÖSTESRSDFSSD faciasindan sonra NEFCI faciasi olursa terim'in orta sahasi yoktu falan diyecekler
süper lig'e yeni cikmis eksik kadrosuyla oynayan hataysporu bile yenemedik yine

Sokayım Tolgay a da Ekici ye de alacağınız ortasahaya da. Sizin gibi yönetim olmaz olsun. Kıçıkırık anadolu takımları bile bir şeyler yapmaya çabalıyor. 3 senedir ffp yukarı ffp aşağı diye diye ağzımıza sıçtınız. Oyuncu satarsın taban fiyattan, oyuncu alırsın(!) tavan fiyattan. Rezil olup gidersiniz umarım ve bir daha çöpçü bile olarak gelemezsiniz. Hocam sen de bunları göre göre susuyorsun ya; sen de suçlusun. Konuştuğunda titreten adam gitmiş yerine yumuşak başlı ve susan birisi gelmiş. Sana da yazıklar olsun
babel'e kim 10 milyon euro gömdü 3 sene kontrattan? bunun hesabini vermeliler ilk önce.

Anlaşılan bu sene bizim için heyecanlı olmayacak.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marsilya
Maxime Lopez, Kostas Mitroglou, Kevin Strootman, Christopher Rocchia ve Valère Germain a kendilerine kulüp bulmalarını söylemiş.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

tudor terımden 2 gomlek ustun hocadır kabul edelım?

Valla falcao ilk lig msci + neftci böyle cömert harcarsa aninda Diagne oynar. Adam can atiyor zaten. Rakip kaleye 3/4 kere max geliyoruz zate minimum 1-2 sini atmali falcao. Yoksa zictik. Güc olarak kötü bulmadim ama o blokeyi artik tamamiyle yok etmeli
Falcao'nun kalitesine kimse laf edemez tabii ki ama önemli olan sahada ne verdiği

Aynen katılıyorum söylediklerine reis zaten çok pozisyona giremiyoruz Falcao maç boyinca toplasan kaç defa ceza sahasına topla buluşabiliyor diye düşünürken birde kale önünde bol bol kaçırıyor

İşin açıkçası ben Falcao'yu Galatasaray'ın oyuncusu olarak görmüyorum büyük ihtimalle Ocak ayında Amerika'ya transfer olacaktır hatta kendisine kalsa şimdiden transfer olacaktır ama eşinin hamile olması sebebiyle Ocak ayına kadar kalacağını düşünüyorum

galatasaray takimi süt kupasi dahi olsa, hatta 3.alternatiflerden olusan kadrosuyla bile hataysporla 100 kez oynasa 97kez kazanmali

hazirlik maci falan diye bunlari savunmayin. ayni tas ayni hamam. ortada transfer yok. bireysel olarak oyuncularda bir ekstra istah görünmüyor

fegler handalar falcaolar falan oynamiyor iste. alacagimiz adamlar karakterli olmali. aldiklari paranin hakkini vermeli.

Marsilya
Maxime Lopez, Kostas Mitroglou, Kevin Strootman, Christopher Rocchia ve Valère Germain a kendilerine kulüp bulmalarını söylemiş.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk
maxime lopezi seviyya düşünüyomus irfandan bi tık önde
germain bence iyi bi fw idi 1-2 sene evvelinde şimdi nedir bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt