Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Peki taraftara küfür eden futbolcu nedir?Instagram da tvitır da kendi oyuncularımıza küfür eden net şerefsizdir. Ki gerçek Galatasaray'lı kendi oyuncularına küfür etmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki taraftara küfür eden futbolcu nedir?Instagram da tvitır da kendi oyuncularımıza küfür eden net şerefsizdir. Ki gerçek Galatasaray'lı kendi oyuncularına küfür etmez.
Başkan 10 yıllık anlaşmaların üzerine çöküp suni bir başarı hikayesi yazacak10 yıllık yapılandırma olayının öncüsü bizsek neden geçen yıl yapılmadı da Fener başkanı 5 yıllık anlaşmaların uygulanabilirliği yok deyince gündeme geldi.
Başkan hastalığına rağmen niye bırakmıyor anlamıyorum cidden.Başkan 10 yıllık anlaşmaların üzerine çöküp suni bir başarı hikayesi yazacak
Hocaya gidip o ikisini gammazlayip ustune muhammed berandaya el optururse cok olasi bi durum maalesef reisEmre kilinci keser mi sence veya ardayi :/
Devletten gelen adam. Görev süresi bitmeden bırakmaz, hatta yapışadabilir.Başkan hastalığına rağmen niye bırakmıyor anlamıyorum cidden.
Zaman kaybediyoruz.

Başkan hastalığına rağmen niye bırakmıyor anlamıyorum cidden.
Zaman kaybediyoruz.
O ara transfer yapılmaz, haziranda bırakmalıydı zaten.Secime gidersek transfer falan yapma hakkimiz oluyormu, ya da yeni yönetim gelene kadar yasaklaniyormu o isler?
Olağanüstü bir durum bu, ayıbı günahı olmaz. Günden güne her şey kötüye gidiyor.Devletten gelen adam. Görev süresi bitmeden bırakmaz, hatta yapışadabilir.![]()
Başkan hastalığına rağmen niye bırakmıyor anlamıyorum cidden.
Zaman kaybediyoruz.
Xd valla bence ilk 11 imiz buMusap beranda konusunda ofsayta dusmusum buradan yaziyom
Hocaya gidip o ikisini gammazlayip ustune muhammed berandaya el optururse cok olasi bi durum maalesef reis
Uzgunum
abi geçti artık gibi ya. yaz basında olmadı şimdi lig baslıyo falan bi ton tantana olacak mayısa kadar sabredecegiz gibiO ara transfer yapılmaz, haziranda bırakmalıydı zaten.Olağanüstü bir durum bu, ayıbı günahı olmaz. Günden güne her şey kötüye gidiyor.
Oda şerefsizdir. Belhanda için diyorsan eğer. Gitsin net konuşuruz.Peki taraftara küfür eden futbolcu nedir?
Devam edebilecek olsa ok ama etme ihtimali yok.Koltuk sevdasına gardaş çektiğimiz gam bizim durumu var sanırım. İş hayatımda patron konumunda oldum ama hiç altımda insan çalıştırmadım. Bir gün o makama gelirsek tecrübe etmek gerek. En mülayim adamlar bile koltuğu bulunca koala gib yapışıyorlar. Enteresan bir ezber.