Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 yıllık yapılandırma olayının öncüsü bizsek neden geçen yıl yapılmadı da Fener başkanı 5 yıllık anlaşmaların uygulanabilirliği yok deyince gündeme geldi.

Başkan hastalığına rağmen niye bırakmıyor anlamıyorum cidden.

Zaman kaybediyoruz.

Koltuk sevdasına gardaş çektiğimiz gam bizim durumu var sanırım. İş hayatımda patron konumunda oldum ama hiç altımda insan çalıştırmadım. Bir gün o makama gelirsek tecrübe etmek gerek. En mülayim adamlar bile koltuğu bulunca koala gib yapışıyorlar. Enteresan bir ezber.

Musap beranda konusunda ofsayta dusmusum buradan yaziyom

Hocaya gidip o ikisini gammazlayip ustune muhammed berandaya el optururse cok olasi bi durum maalesef reis
Uzgunum
Xd valla bence ilk 11 imiz bu
Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Donk
Ömer Arda
Fegh Falcao Emre K.

fegh de sicmays devam ederse:
Donk
Taylan Ömer
Emre K. Falcao Arda

O ara transfer yapılmaz, haziranda bırakmalıydı zaten.Olağanüstü bir durum bu, ayıbı günahı olmaz. Günden güne her şey kötüye gidiyor.
abi geçti artık gibi ya. yaz basında olmadı şimdi lig baslıyo falan bi ton tantana olacak mayısa kadar sabredecegiz gibi

Fatih hoca aciklama yapmadimi mactan sonra

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Koltuk sevdasına gardaş çektiğimiz gam bizim durumu var sanırım. İş hayatımda patron konumunda oldum ama hiç altımda insan çalıştırmadım. Bir gün o makama gelirsek tecrübe etmek gerek. En mülayim adamlar bile koltuğu bulunca koala gib yapışıyorlar. Enteresan bir ezber.
Devam edebilecek olsa ok ama etme ihtimali yok.

İbra olmayan ancak bunun hukuksal satır aralarını kullanıp görevine devam eden bir yönetim nihayetinde bu.

Ne koltukmus be arkadas yeter ya Vallaha yeter billaha yeter ya her sezonmu bir tarafimiz eksik kalacak ya kafayi yiyecem yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt