Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasami som iki yıl çoğunlukla sağ kanat veya on numara oynamış fm profilinde güç 17 teknik ve serbest vuruş 15 bunlar önemli detaylar hamza choudhury de bence çok zor transfer ama tam da aradığımız tarz ön libero. Bu 8ki oyuncuyu alsak bile minimum bi orta saha bir de kanat almamız gerek.
images%20(7).webp

Babel girdi bize boşuna çabalamayın :(
Babel, belhanda, fegholi, ahmet.ç, şener, emre.t. bunlar guzel çocuklar, yapmayin etmeyin, çocuklarimiza sahip çikalim. Turkiyenin en iyi kadrosu bizde. Orta sahaya bi transfer gelince görursunuz, bu takim 100 puanla şampiyon olucek

OSMAN ŞENHER

10 milyon Euro iyi yav alalım Moder ile Jozwiak'ı transferi kapatalım ben fitim

Schalke Ibisevic'i almis. Maas yok, sadece primler falan var.

Daha dogrusu sigorta falan yüzünden almasi gereken en minimum maasi alacakmis onu da bagislayacakmis. Selcuk'tan da mesela bekledigimiz buydu.

Pizarro vardi bi ara 50 yasina kadar bundesliga da oynadi herif
Ibisevic te o yoldan gidiyor

2010-2011 faciasından sonra Terim gelip yeni takım kurmuş ve oynanan hazırlık maçında Liverpool'u 3-0 yenmiştik. O maçtaki oyun bana şampiyon oluruz dedirtmişti. Akabindeki 2 senenin şampiyonuyduk.
Aynı hissi yıllar sonra Tudor ile kurulan takım, ligin ilk maçında yaşatmıştı. Yine 2 sene üst üste şampiyon olduk.

Ancak geçen sene olduğu gibi bu sene de oyun ve takım ümit vermiyor. Yeni bir heyecan lazım. Yeni transferler ya da yeni bir hoca.
pratesin gol attığı maçı diyorsan o sene ligte baya sıçmıştık ben niye hatırlamıyorum o maçı

Pizarro vardi bi ara 50 yasina kadar bundesliga da oynadi herif
Ibisevic te o yoldan gidiyor

Zaten demis Bundesliga da oynamaya devam edebilmekicin böyle birsey yapiyorum diye. 36 yasinda adam, Berlin yeni kontrat sunmamisti, hala gideri var herifin o yasina ragmen. Ligde 10 golü garanti. Tabi Schalke nin forvetleri hic gol atamiyordu gecen sene :asd:

Ne hayallerimiz vardı...

4141 All-Star Team LOADİNG:
________________Donk
Feghouli___Belhanda__Arda__Babel
________________Falcao

Kurtar bizi bu tehlikeden ve güldür bu Garibanları Başkanım @mustafa cengiz

Transfer Istihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt