- 18 Temmuz 2009
- 82.060
- 239.710
- 5.263
Evet, geldiğinde Realin bize öylesine verdiği adamı niye aldık falan diyordun.Jose Rodriguez "cöpünü" hic oynatmadan 2.150'ye sattigimiz unutulmamali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, geldiğinde Realin bize öylesine verdiği adamı niye aldık falan diyordun.Jose Rodriguez "cöpünü" hic oynatmadan 2.150'ye sattigimiz unutulmamali.
FFP'nin ne katkısı oldu ki bize zaten. Eskiden bonservise yüksek paralar veriyorduk (bazen maaşa da tabii), şimdi kiralamaya 1-1.5 milyon euro verip en az 2-2.5 milyon maaş veriyoruz ve herif bi sonraki sene yok.Bruma :
10+2 bonservis
1.4 maaş
4 sene kullan son senesinde sat, önceki kiralamayla toplam bonservis gelir : 19 m euro.
Maaşı 3 sene biz ödedik, yapılan yatırım 16.2 m euro, geri dönen 19.
Babel : 2+1+imza parası. Harcama 10 m euro sözleşmeyi tamamlarsa, geri dönüş yok.
Feghouli : 4 bonservis + 5×4.5 maaş
Toplam harcama 26.5 m euro. Bonservis geliri gelmeyecek.
Bizi genç oyunculara verilen yüksek paralar değil, nispeten yaşlılara verilen maaşlar bitirdi/bitiriyor.
Amrabattan bile 5 m euroya yakın para kazanmıştık.
Bordo klavyesi başından sallar yine.Ahmed arif kesen reis o pasta fotosunu görurse![]()
www.instagram.com
Şimdi olmasa bile ilerde parçalıyı giyecek gibi..Ekli dosyayı görüntüle 92241
sorloth bado glimtte ndiayeyle aynı takımdaymış
Özümüze döndük.13 ay bok attığın marianoyu niye profil resmi olarak kullanıyon murh
Üstad şöyle bir klavye kullanıyormuş. It is custom made.Bordo klavyesi başından sallar yine.
Baros 2 tane atmisti bir de Elmander atti hatirlarsin ya.pratesin gol attığı maçı diyorsan o sene ligte baya sıçmıştık ben niye hatırlamıyorum o maçı
Uçakları çabuk unutmuşsunuzŞunu okudukça sinirlerim tepeme çıkıyor. Çöpe atılan 26 milyon avro bir de Dursun'u övenler var. Çıldırıyorum yahu![]()
Üstad şöyle bir klavye kullanıyormuş. It is custom made.
Ekli dosyayı görüntüle 92242
Müthiş değil mi. Zurh da bundan istiyormuş.Bu ne la