Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma :
10+2 bonservis
1.4 maaş

4 sene kullan son senesinde sat, önceki kiralamayla toplam bonservis gelir : 19 m euro.

Maaşı 3 sene biz ödedik, yapılan yatırım 16.2 m euro, geri dönen 19.

Babel : 2+1+imza parası. Harcama 10 m euro sözleşmeyi tamamlarsa, geri dönüş yok.

Feghouli : 4 bonservis + 5×4.5 maaş
Toplam harcama 26.5 m euro. Bonservis geliri gelmeyecek.

Bizi genç oyunculara verilen yüksek paralar değil, nispeten yaşlılara verilen maaşlar bitirdi/bitiriyor.

Amrabattan bile 5 m euroya yakın para kazanmıştık.
FFP'nin ne katkısı oldu ki bize zaten. Eskiden bonservise yüksek paralar veriyorduk (bazen maaşa da tabii), şimdi kiralamaya 1-1.5 milyon euro verip en az 2-2.5 milyon maaş veriyoruz ve herif bi sonraki sene yok.

Bize bonservis değil maaş sınırlandırması lazımdı. UEFA'nın zurnalığı, başka bir şey değil.
Ulan akıl var mantık var, sen bana diyorsun ki satmadan alma. E ben ne yapacağım her sene şampiyonluğa oynarken birden bire koy göte diyip kimseyi almayacak mıyım. Almazsan yarışamazsın, yarışamazsan taraftar gelirin sıfıra iner, havuzdan galibiyet primini alamazsın. Oyuncu alamazsan almadığın için satıp para da kazanamazsın. Bunlar olmadan nasıl ekonomimi sürdüreyim ben. 200 milyon euro net borcum var.

Harcayacak paran yoksa mecburen kiralayacaksın. İyi herifi getirmek için yüksek maaş vermen gerekiyor bu ülkede. Milletin daha azına bonservisle topçu aldığı yerde biz daha fazlasını kiralamaya veriyoruz ve o para buhar olduğu gibi, oyuncunun maaşı da ağzına sıçıyor. Ne anladım bu işten.

Bonservisin bir şekilde geri dönüşü oluyor. Şimdi mesela Moder'e 7 versen ve es kaz çöp bile çıksa en az 4 milyona okutursun. Cavanda, Amrabat, Jose gibi kamyonla örnek var.

omar-elabdellaoui-1.webp

Matayı bize yazmışlar :D
Yönetimin taraftarı oyalamak için yaptırdığı ısmarlama haber, ayrıca adam ofansif orta saha ve sağ kenar oynuyor bizde defansif orta saha eksikliği var neresinden tutarsan tut balon haber.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt