Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Braga 8 milyon euro'ya barcelona B takımından almış . Ulan bi züğürt biziz

Ileri 3lu metrobusle ataga cikar gibi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İleri üçlü kimler hocam. Arda takımı yönlendirir işte kanatta olmamak kaydıyla. Ondan iyi bir forvet arkası bulursak ne güzel ama yok yani şu anda maalesef. Sol kanatta Emre Kılınç iyi. Sağ kanada da Feghouli yerine birisi oynarsa ne ala ama en azından ilk hafta böyle olacak gibi duruyor en iyi ihtimal. Benim takımdan çıkardığım en iyi 11 bu.

tumblr_pldoeuWbwM1ujmvy2o1_640.jpg

Mevcut şartlarda ekonomik anlamda kimse M. Cengiz kadar iyi yönetemez kulübü.
Ama transfer komitesinin acil olarak baştan aşağı yenilenmesi lazım. Başkanı götürürse bu götürür.
Apo kovulması lazım. Forvet olaylarından sonra devam etmesi hataydı zaten. Geçen seneki şampiyonluktan sonra adam gibi bir yapılanmaya gitsek 5 sene daha şampiyonluğu bırakmazdık bugünkü ortamda.
Bu işler aylavyu hozam demekle olmuyor, 300 saat fm oynamış 5 tane adam koy kulübe onlar bile daha iyi yapar bu işi apodan. Durum o kadar vahim ki.
Kulübü parasızlık değil de liyakatsizlik bitirecek.

Mustafa cengiz değil her hangi biriside olsa biz ekınomik olarak aynı olurduk.İllaki savunmak için fazla zorlamayalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndiaye nin elimizdekilerden farkı mı var

Ndiaye , Taylan‘dan daha iyi baska orda oynayacak oyuncu yok , hadi Ömer Bayram diyelim, ondanda daha iyi.

Ama yetemez, sirf Ndiayele olcak is degil bu, dedigin gibi yanina Fernando gibi adam koy, ozaman Ndiaye iyi oynar ve fark yaratabilir.

35 yasindaki Fernandinho bile is yapar.
Adam bu yasda Premier Ligde 30 Maca cikmis, helal olsun.

Günaydın arkadaşlar bugun 5 Eylül yaklaşık 4 hafta kaldi transfer sezonunun kapanmasına son hafta orta saha için bir iki tane gostermelik transfer gelir diye düşünüyorum illa transfer yapıyorum diye groskreutz sigthorson pandev dzemaili tarzı oyunculara hazırladım kendimi bunlari alacağımıza hiç transfer yapmazsak daha iyi Ndiaye'yi tekrar kiralayabilseler opup de başınıza koyun derim

Günaydın arkadaşlar bugun 5 Eylül yaklaşık 4 hafta kaldi transfer sezonunun kapanmasına son hafta orta saha için bir iki tane gostermelik transfer gelir diye düşünüyorum illa transfer yapıyorum diye groskreutz sigthorson pandev dzemaili tarzı oyunculara hazırladım kendimi bunlari alacağımıza hiç transfer yapmazsak daha iyi Ndiaye'yi tekrar kiralayabilseler opup de başınıza koyun derim

Dzemaili gelirse sevinirim açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt