- 1 Ağustos 2014
- 63.844
- 75.051
- 4.338
Koeman tüm Hollandalıları takıma toplayacak anlaşılan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel de gitsinKoeman tüm Hollandalıları takıma toplayacak anlaşılan
İleri üçlü kimler hocam. Arda takımı yönlendirir işte kanatta olmamak kaydıyla. Ondan iyi bir forvet arkası bulursak ne güzel ama yok yani şu anda maalesef. Sol kanatta Emre Kılınç iyi. Sağ kanada da Feghouli yerine birisi oynarsa ne ala ama en azından ilk hafta böyle olacak gibi duruyor en iyi ihtimal. Benim takımdan çıkardığım en iyi 11 bu.
Adamların rezerv takımı bile 8 milyonluk satış yapıyor.Braga 8 milyon euro'ya barcelona B takımından almış . Ulan bi züğürt biziz
![]()
Abel Ruiz - Oyuncu profili 25/26
Abel Ruiz, 26, İspanya ➤ Girona FC, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 28 Oca 2000, Almussafes, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
Mevcut şartlarda ekonomik anlamda kimse M. Cengiz kadar iyi yönetemez kulübü.
Ama transfer komitesinin acil olarak baştan aşağı yenilenmesi lazım. Başkanı götürürse bu götürür.
Apo kovulması lazım. Forvet olaylarından sonra devam etmesi hataydı zaten. Geçen seneki şampiyonluktan sonra adam gibi bir yapılanmaya gitsek 5 sene daha şampiyonluğu bırakmazdık bugünkü ortamda.
Bu işler aylavyu hozam demekle olmuyor, 300 saat fm oynamış 5 tane adam koy kulübe onlar bile daha iyi yapar bu işi apodan. Durum o kadar vahim ki.
Kulübü parasızlık değil de liyakatsizlik bitirecek.
Ndiaye mi kaldı
Ndiaye nin elimizdekilerden farkı mı varBaska oyuncu kalmadi artik.
Alamiyoruz demekki Ndiaye döndük.
Ama bize en az 2 tane orta saha lazim.
Ndiaye nin elimizdekilerden farkı mı var
Günaydın arkadaşlar bugun 5 Eylül yaklaşık 4 hafta kaldi transfer sezonunun kapanmasına son hafta orta saha için bir iki tane gostermelik transfer gelir diye düşünüyorum illa transfer yapıyorum diye groskreutz sigthorson pandev dzemaili tarzı oyunculara hazırladım kendimi bunlari alacağımıza hiç transfer yapmazsak daha iyi Ndiaye'yi tekrar kiralayabilseler opup de başınıza koyun derim

trincao transferinde kullanildi bu abel ruiz, bi isler cevirdiler amaBraga 8 milyon euro'ya barcelona B takımından almış . Ulan bi züğürt biziz
![]()
Abel Ruiz - Oyuncu profili 25/26
Abel Ruiz, 26, İspanya ➤ Girona FC, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 28 Oca 2000, Almussafes, İspanyawww.transfermarkt.com.tr