Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Straw man argumenlarin cok terbiyeli bir davranis zaten kusura bakma agam. Ulan twitterci tayfayi foruma toplamisiniz ya saka gibi.
Ben sana basit bir soru sordum evet yonetim napsin bu cok basit bir soru acaba cevaplayabilecek misin
12 yıldır forumdayim. Kimse beni buraya toplamadı. Sen çok terbiyelisin zaten. Yönetim ne yapsin demek savunmaktır.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferi terim yapmıyor tabi terimi yollamak lazim yönetim süper. Bu saatten sonra başarısızlık direk yönetime yazar ortada çok vasat bir kadro var. Hangi hoca gelse boş

Seri , lemina kiralikti gittiler. Terim mi kiralık gelsin dedi? Kiralık ise yerine adam düşünmen lazim sezon bitmeden.

Yahu yönetim kötü ama hoca da kötü. Körü körüne savunma
Sallıyorum

Straw man argumenlarin cok terbiyeli bir davranis zaten kusura bakma agam. Ulan twitterci tayfayi foruma toplamisiniz ya saka gibi. Terbiye ve saygi istiyorsan az akilli olacaksin bu is benim icin yasa bakmaz kiddo
Ben sana basit bir soru sordum evet yonetim napsin bu cok basit bir soru acaba cevaplayabilecek misin
Yönetim birşey yapamıyorsa bıraksın o zaman. Ali koç ve ahmet nur cebi cebinden bir sürü para veriyor. Yönetim birşey yapmasin. Galatasaray üzerinden reklam da yapmasınlar gitsinler.

12 yıldır forumdayim. Kimse beni buraya toplamadı. Sen çok terbiyelisin zaten. Yönetim ne yapsin demek savunmaktır.

10.5 sene yaziyo orda matematik konusundada az zayifsin sanki.
Peki yonetim gucsuz, umursamaz da demisim bu da mi savunmak oluyo?
Benim soruma hala cevap veremedigine gore bos salladigini dusuuyorum artik tweetci

Perşembe günü maçımız vardı. O gün bir çok oyuncumuz milli takımda görev aldı, ve hala milli takım kampındalar.

1 gün arayla Kasımpaşayla oynamak hiç mantıklı değildi zaten.
Bir cok oyuncumuz derken? Linnes omar babel e.kilinc milli takimdalar. Bunlardan babel ve linnes yedek oyuncular zaten. Dogru durust h.maci yapmadan sezona girecez. Hani en iyi antreman mac yapmakti? (sana sormuyorum). Rezalet bi sezona giris yapicaz. Hayirlisi bakalim

Yönetim birşey yapamıyorsa bıraksın o zaman. Ali koç ve ahmet nur cebi cebinden bir sürü para veriyor. Yönetim birşey yapmasin. Galatasaray üzerinden reklam da yapmasınlar gitsinler.

Yonetim gucsuz fatih terime el kondurmuyorlar koyamiyorlar amatorce kararlar var evet. Ama transfer konusunda napsinlar yani para yok su durumda oraya dogru sallayacaksam fatih terimde daha buyuk hata var. Transferlerimi ebem mi yapiyo sence yoksa fatih terim mi? Ama gelip fatih terim denen adama iki laf ettirmiyorsun hemen agliyorsun hocam hocam diye. Ne kadar olgunca...
Gecen sene ben hatirlamiyorum belki ama iyi oynadigimiz maclar var ama devamlilik goremedim bu da mi yonetime yazar yoksa senin transfer hocana mi

1599312785294.webp

konuyu okuyorum

Hızlı kanat olmadan oynamayan takım yok mu dünyada ona göre taktik yapsın hoca elindeki malzeme neyse ona göre oynat takımını.Belli bir taktigin olsun yok.o belhandanin üstüne takım kurup oynatma peşinde

Körü körüne savunmak nerde burda? Hala sözümün arkasindayim bu sene başarısızlık yönetime yazar. Bu körü körüne savunmak değil.

Yahu yönetim iyi diyen yok zaten. Tez zamanda gitsinler ama hoca da kötü. Bunun neresi sana ters geliyor?

10.5 sene yaziyo orda matematik konusundada az zayifsin sanki.
Peki yonetim gucsuz, umursamaz da demisim bu da mi savunmak oluyo?
Benim soruma hala cevap veremedigine gore bos salladigini dusuuyorum artik tweetci
Kotu deme nedenin de terimi yollamamalari. Sadece bundan dolayı kötü demissin. Nasıl bir terim düşmanlığı ise. Fatih Terim olmasa Galatasaray asla bu seviyede başarılı bir takım olmazdı. Yazık sizin gibilere nasıl Galatasaraylısin ki Galatasaray tarihinin en büyük efsanesine bu kadar kin besliyorsun.

Kotu deme nedenin de terimi yollamamalari. Sadece bundan dolayı kötü demissin. Nasıl bir terim düşmanlığı ise. Fatih Terim olmasa Galatasaray asla bu seviyede başarılı bir takım olmazdı. Yazık sizin gibilere nasıl Galatasaraylısin ki Galatasaray tarihinin en büyük efsanesine bu kadar kin besliyorsun.

En büyük? Ali Sami Yen bile gülmüştür

Kin beslemiyorum ki benim gozumde Wengerda cok buyuk bir efsane ama its time to go when its time to go.
Kotu deme sebepim yapilan aciklamar, amatorce kararlar ve evet Fatih Terim onlarindan daha ustun olmalari.

Beyler fatih uzgun bileklerini kesecek durumda yonetim out.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt