Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
650 bin euro bedel
4.5 m euro satin alma opsiyonu

hedef23

Yonetim gucsuz fatih terime el kondurmuyorlar koyamiyorlar amatorce kararlar var evet. Ama transfer konusunda napsinlar yani para yok su durumda oraya dogru sallayacaksam fatih terimde daha buyuk hata var. Transferlerimi ebem mi yapiyo sence yoksa fatih terim mi? Ama gelip fatih terim denen adama iki laf ettirmiyorsun hemen agliyorsun hocam hocam diye. Ne kadar olgunca...
Gecen sene ben hatirlamiyorum belki ama iyi oynadigimiz maclar var ama devamlilik goremedim bu da mi yonetime yazar yoksa senin transfer hocana mi
para bulmak kaynak yaratmak yönetimin işi hocanın hataları yok mu elbette var terim olmasa bu yönetim de olmaz bu kadar net adamın istedigi transferlerin hangisini yaptı lemina nzonzi hep menajer aracılıgıyla getirildi terimi eleştirebilirsin ama eleştirirken haddini biliceksin

Yönetim aldı zaten, az biraz Galatasarayı takip ettiysen kaç tanesi Terim'in topçusu olabilecek özelliklere sahip?

Diagne'yi bir kenara koy, para harcanmadı bu adamlara. Para harcayabilecek olsak bu adamları yine kiralık şekilde aldırır mıydı Terim?
Yonetim FT'siz adim bile atamiyor sen neyden bahsediyorsun ya
Terim ne tur improvement gosterdi peki sahada konusursak. Bulundugumuz evrensel ekonomi durumu hem kulubun durumdan bahsedecek olursak evet sikinti bir donem ama bunuda dusunmuyor ki taraftar salliyor bosuna.

Her sene tutacak diye bir durum yok. Çoğu kiralık dediğin isimler zaten. Bonservisi ile alınan marcao ve luyindama var tutan. Diagne tutmadı. Onun dışında ciddi bir bonservis harcaması yapılmadi.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Agresiflesme yine ama körü körüne savunmanın dik alası bu be renktaş. Objektif olarak tartışma olmayacak seninle. Hayırlı akşamlar sana.

Yoo genel ahlakdan bahsediyorum ama sanirim bu konu hakkinda cok bilincli degilsin dogru muyum
Genel ahlak ne alaka? Forumdaki hoca yönetim muhabbetinden insanların ahlakını mi çözüyorsun? Bu kadar mı basitsiniz? Kimin nasıl ahlaki olduğunu çevresi bilir. Konuşma üzerine 15-0 yazan trump-biden yazan biri bana ahlaktan bahsediyor ne diyim ki.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

para bulmak kaynak yaratmak yönetimin işi hocanın hataları yok mu elbette var terim olmasa bu yönetim de olmaz bu kadar net adamın istedigi transferlerin hangisini yaptı lemina nzonzi hep menajer aracılıgıyla getirildi terimi eleştirebilirsin ama eleştirirken haddini biliceksin
Gel bana had bildir
Yav yonetim kaynak ariyorda bu durumlarda zor bunu anlamiyorsunuz. Ulke olarak ekonomi kan agliyor ve zaten coronadan sonra transfermarket cok belirsiz bunlar ekstern hepsi. Suan hoca aldigi kadroyu chl'e goturseydi su durumda bile olmazdik o da mi yonetim sucu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt