İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah hocamRaporladim umarim cezani cekersin
Kaynak sormaya gerek yok. Cunku kaynak Sertackolpa reis iş başında
neyse ne kadar anlatsak da anlayamazsın bloklyalım geçelimGel bana had bildir
Yav yonetim kaynak ariyorda bu durumlarda zor bunu anlamiyorsunuz. Ulke olarak ekonomi kan agliyor ve zaten coronadan sonra transfermarket cok belirsiz bunlar ekstern hepsi. Suan hoca aldigi kadroyu chl'e goturseydi su durumda bile olmazdik o da mi yonetim sucu?
Had bildirmek senin işin mi? Öyle bir görev mi verildi?para bulmak kaynak yaratmak yönetimin işi hocanın hataları yok mu elbette var terim olmasa bu yönetim de olmaz bu kadar net adamın istedigi transferlerin hangisini yaptı lemina nzonzi hep menajer aracılıgıyla getirildi terimi eleştirebilirsin ama eleştirirken haddini biliceksin
Senin strawman argumenlarinla basladi hersey orda zaten ne seviyede oldugumuzu ogrendim. Sonra agladin sen kimsin ben kimim diye ordada koptu benim icin saygim suan sana 0. Tam bir siyasetci gibi konusuyorsun zaten siyasete adanmaya dusundun muGenel ahlak ne alaka? Forumdaki hoca yönetim muhabbetinden insanların ahlakını mi çözüyorsun? Bu kadar mı basitsiniz? Kimin nasıl ahlaki olduğunu çevresi bilir. Konuşma üzerine 15-0 yazan trump-biden yazan biri bana ahlaktan bahsediyor ne diyim ki.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayıp ettin yaa. Benim manita oRaporladim umarim cezani cekersin
umarim murhan raporumu gorur 6 ay yiyeceksin gibi gorunuyor. lobizm vs. belki 12 aya cikartiriz.İnşallah hocam
Üzerine alındıysan sorun bende değil glb![]()
Kardesim haddini bilecek ben bu foruma 15 sene uyeyim ay pardon 11 seneydi demi oAyıp ettin yaa. Benim manita o
@Murat Saylak adaletli bir modumuzdurumarim murhan raporumu gorur 6 ay yiyeceksin gibi gorunuyor. lobizm vs. belki 12 aya cikartiriz.
Valla kötü oldu bakKardesim haddini bilecek ben bu foruma 15 sene uyeyim ay pardon 11 seneydi demi o