Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gel bana had bildir
Yav yonetim kaynak ariyorda bu durumlarda zor bunu anlamiyorsunuz. Ulke olarak ekonomi kan agliyor ve zaten coronadan sonra transfermarket cok belirsiz bunlar ekstern hepsi. Suan hoca aldigi kadroyu chl'e goturseydi su durumda bile olmazdik o da mi yonetim sucu?
neyse ne kadar anlatsak da anlayamazsın bloklyalım geçelim

para bulmak kaynak yaratmak yönetimin işi hocanın hataları yok mu elbette var terim olmasa bu yönetim de olmaz bu kadar net adamın istedigi transferlerin hangisini yaptı lemina nzonzi hep menajer aracılıgıyla getirildi terimi eleştirebilirsin ama eleştirirken haddini biliceksin
Had bildirmek senin işin mi? Öyle bir görev mi verildi?

Genel ahlak ne alaka? Forumdaki hoca yönetim muhabbetinden insanların ahlakını mi çözüyorsun? Bu kadar mı basitsiniz? Kimin nasıl ahlaki olduğunu çevresi bilir. Konuşma üzerine 15-0 yazan trump-biden yazan biri bana ahlaktan bahsediyor ne diyim ki.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin strawman argumenlarinla basladi hersey orda zaten ne seviyede oldugumuzu ogrendim. Sonra agladin sen kimsin ben kimim diye ordada koptu benim icin saygim suan sana 0. Tam bir siyasetci gibi konusuyorsun zaten siyasete adanmaya dusundun mu

Fatih hocanin elestirilecek bir cok seyi vardir elbet ama pandemi olmasa 3 sene ust uste sampiyon olacak hocayi yollamaya calismak aptallik olur en hafif tabiriyle
Bu sezonu bi gorelim seneye konusuruz gidiyor mu gitmiyor mu

Transfer sureci korona sureci gibi geciyor:

Gelecek 2 hafta çok kritik. Hiç şaşmıyor

Haftaya hocam uzgun olmiyacaksa belki bir galibiyet kopartiriz ha yalniz

1599313848614.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt