Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.409
- 3.373
- 2.278
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Bakayoko
Drinkwater
Van Glinkel
Elneny
London ihtimali olanlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen söyle bir uzan, ben açıklayacağım bebeğim sanaŞu ince espriyi açıklar mısın?

para bulmak kaynak yaratmak yönetimin işi hocanın hataları yok mu elbette var terim olmasa bu yönetim de olmaz bu kadar net adamın istedigi transferlerin hangisini yaptı lemina nzonzi hep menajer aracılıgıyla getirildi terimi eleştirebilirsin ama eleştirirken haddini biliceksinYonetim gucsuz fatih terime el kondurmuyorlar koyamiyorlar amatorce kararlar var evet. Ama transfer konusunda napsinlar yani para yok su durumda oraya dogru sallayacaksam fatih terimde daha buyuk hata var. Transferlerimi ebem mi yapiyo sence yoksa fatih terim mi? Ama gelip fatih terim denen adama iki laf ettirmiyorsun hemen agliyorsun hocam hocam diye. Ne kadar olgunca...
Gecen sene ben hatirlamiyorum belki ama iyi oynadigimiz maclar var ama devamlilik goremedim bu da mi yonetime yazar yoksa senin transfer hocana mi
@Sertan Nalbant ne diyor bu tövbe yarabbimSen söyle bir uzan, ben açıklayacağım bebeğim sana
Rdas,Terim düşmanlarını kale alma derim.
Rasim Ozan nasılda yarılıyor gülmekten , o varken efsaneydi bu program, şimdi tirt
Eğlenceliler yav kafaları basmıyor ya zevkli oluyor. Hangi anti terimcinin kafası sağlam ki?Kankalarin hep anti terimci reis.
Yonetim FT'siz adim bile atamiyor sen neyden bahsediyorsun yaYönetim aldı zaten, az biraz Galatasarayı takip ettiysen kaç tanesi Terim'in topçusu olabilecek özelliklere sahip?
Diagne'yi bir kenara koy, para harcanmadı bu adamlara. Para harcayabilecek olsak bu adamları yine kiralık şekilde aldırır mıydı Terim?
Agresiflesme yine ama körü körüne savunmanın dik alası bu be renktaş. Objektif olarak tartışma olmayacak seninle. Hayırlı akşamlar sana.Her sene tutacak diye bir durum yok. Çoğu kiralık dediğin isimler zaten. Bonservisi ile alınan marcao ve luyindama var tutan. Diagne tutmadı. Onun dışında ciddi bir bonservis harcaması yapılmadi.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel ahlak ne alaka? Forumdaki hoca yönetim muhabbetinden insanların ahlakını mi çözüyorsun? Bu kadar mı basitsiniz? Kimin nasıl ahlaki olduğunu çevresi bilir. Konuşma üzerine 15-0 yazan trump-biden yazan biri bana ahlaktan bahsediyor ne diyim ki.Yoo genel ahlakdan bahsediyorum ama sanirim bu konu hakkinda cok bilincli degilsin dogru muyum
Eğlenceliler yav kafaları basmıyor ya zevkli oluyor. Hangi anti terimcinin kafası sağlam ki?
Gel bana had bildirpara bulmak kaynak yaratmak yönetimin işi hocanın hataları yok mu elbette var terim olmasa bu yönetim de olmaz bu kadar net adamın istedigi transferlerin hangisini yaptı lemina nzonzi hep menajer aracılıgıyla getirildi terimi eleştirebilirsin ama eleştirirken haddini biliceksin
Kafalarımızı nerde gördün lan?Eğlenceliler yav kafaları basmıyor ya zevkli oluyor. Hangi anti terimcinin kafası sağlam ki?
Raporladim umarim cezani cekersinEğlenceliler yav kafaları basmıyor ya zevkli oluyor. Hangi anti terimcinin kafası sağlam ki?