Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takimin umuduna hayranım yahu şuradaki toplam 200 kişi transfer yapılmayacağını gelecekse menajer transferi olarak son iki hafta geleceğini biliyor ama yine de umudunu koruyor.
Gecen sene falcao gelirken bu kabızlık başladı tüm süreci batırıp bonservis vermemek için bekliyoruz dediler ama koca bir yalancı, muhtemelen ahmet bulut araya girmese alamayacaktık (ha almasaydik keşke orası farklı olay) bu yönetimin ane kadar aciz olduğunu gecen sene gördük ama israrla son sans diyip durduk. Bizim kadar polyannasi da yok ha.

Vallahi bu sene hocaya salamayı azaltacağım, bu kadar beceriksiz adamın olduğu yerde bu herif futbola iyi bu kadar kafasını verebiliyor. Bir tane hızlı adam alamadılar lan. Adamı çıldırtır bunlar

hani fbni limiti azdı? hani değil futbolcu almak erol buluta bile imza attıramazlar deniyordu. adamlar 10 futbolcu aldı.

Bizim orta saha problemine çare olacak bir Hollandalı buldum.

Sneijder'in aracılığıyla müspet bir gelişme niye olmazsın. 29 yaşında ve kontratı 30.06.2021 da bitiyor. Bir senesi kalmış. Takımı para kazanmak istiyorsa. Kiralık + Zorunlu Buy

Marten de Roon • 29 • 1,85cm
Videoları muazzam.

https___images.performgroup.com_di_library_omnisport_7d_4c_martenderoon-cropped_hzwvxbi5wh0s1...webp

Transfer Istihbarat Şefi

Beyler muazzam bir #6 buldum.

Bizim orta saha problemine çare olacak bir Hollandalı buldum. Sneijder'in aracılığıyla müspet bir gelişme niye olmazsın.

29 yaşında ve kontratı 30.06.2021 da bitiyor. Bir senesi kalmış. Takımı para kazanmak istiyorsa. Kiralık + Zorunlu Buy

Videoları muazzam.

Ekli dosyayı görüntüle 92357

Transfer Istihbarat Şefi

:red:...

Beyler muazzam bir #6 buldum.

Bizim orta saha problemine çare olacak bir Hollandalı buldum. Sneijder'in aracılığıyla müspet bir gelişme niye olmazsın.

29 yaşında ve kontratı 30.06.2021 da bitiyor. Bir senesi kalmış. Takımı para kazanmak istiyorsa. Kiralık + Zorunlu Buy

Videoları muazzam.

Ekli dosyayı görüntüle 92357

Transfer Istihbarat Şefi

En az 20 isterler

Yonetim FT'siz adim bile atamiyor sen neyden bahsediyorsun ya
Terim ne tur improvement gosterdi peki sahada konusursak. Bulundugumuz evrensel ekonomi durumu hem kulubun durumdan bahsedecek olursak evet sikinti bir donem ama bunuda dusunmuyor ki taraftar salliyor bosuna.
adım bile atamiyor derken terim mı dedi gomisi satın beni Avrupa'da ve ligde forvetsiz bırakın sonra da son gün diagne danasina gömün diye? Adam basın toplantisinda iki forvet istiyorum dedi acık acık erenin üstüne aldılar mı? Banega istedi adamın gidip elindekini de satmadilar mı. Sürekli klube hakaret hocaya hakaret edenlerle aynı hafta plaket verip boy boy fotoğraf cektirmediler mı? Hoca istifanın eşiğine gelmedi mi?

2000 ' den sonra bizim kültürümüz de başarı gelebilmesi için sürekli değişim gerekiyor.

Fatih terim'in kesinlikle kredisi var ama biz aile babasından ziyade çapkın erkek profilindeki kulübüz.

Benliğimizi bulabilmemiz adına yeni hatunlar yeni heyecanlar lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt