Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.963
- 48.287
- 4.933
devreye girmiştir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
devreye girmiştir

en az 8e satilacak herifti ama sagolsun yonetim adama para verecek simdibelhanda 14 eder o zaman
Gençler TRT spor da süper bike 300 yarışı var. Bahattin Sofuoğlu da yarışıyor.
Mesut ve götzeyi beraber düşünüyorsan sıkıntı büyük
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beyler muazzam bir #6 buldum.
Bizim orta saha problemine çare olacak bir Hollandalı buldum. Sneijder'in aracılığıyla müspet bir gelişme niye olmazsın.
29 yaşında ve kontratı 30.06.2021 da bitiyor. Bir senesi kalmış. Takımı para kazanmak istiyorsa. Kiralık + Zorunlu Buy
Marten de Roon • 29 • 1,85cm
Videoları muazzam.
Ekli dosyayı görüntüle 92357
Transfer Istihbarat Şefi
Beyler muazzam bir #6 buldum.
Bizim orta saha problemine çare olacak bir Hollandalı buldum. Sneijder'in aracılığıyla müspet bir gelişme niye olmazsın.
29 yaşında ve kontratı 30.06.2021 da bitiyor. Bir senesi kalmış. Takımı para kazanmak istiyorsa. Kiralık + Zorunlu Buy
Marten de Roon • 29 • 1,85cm
Videoları muazzam.
Ekli dosyayı görüntüle 92357
Transfer Istihbarat Şefi
Yapılandırma anlaşmasında uzlaşma sağlamak üzereler kardeş. Biraz okusan sağ da sol da yazıyor aslında.hani fbni limiti azdı? hani değil futbolcu almak erol buluta bile imza attıramazlar deniyordu. adamlar 10 futbolcu aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 92358 yemezmi bu şekil
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adım bile atamiyor derken terim mı dedi gomisi satın beni Avrupa'da ve ligde forvetsiz bırakın sonra da son gün diagne danasina gömün diye? Adam basın toplantisinda iki forvet istiyorum dedi acık acık erenin üstüne aldılar mı? Banega istedi adamın gidip elindekini de satmadilar mı. Sürekli klube hakaret hocaya hakaret edenlerle aynı hafta plaket verip boy boy fotoğraf cektirmediler mı? Hoca istifanın eşiğine gelmedi mi?Yonetim FT'siz adim bile atamiyor sen neyden bahsediyorsun ya
Terim ne tur improvement gosterdi peki sahada konusursak. Bulundugumuz evrensel ekonomi durumu hem kulubun durumdan bahsedecek olursak evet sikinti bir donem ama bunuda dusunmuyor ki taraftar salliyor bosuna.
sence yer miEkli dosyayı görüntüle 92358 yemezmi bu şekil
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi