Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fnerbahçeyi ikinci yarı izledim Bence bu sene ilk 5 e girerler güzel adamlar almışlar.

Yurdun dört bir yanından gelen kutlama görüntüleri sonrası sağlık bakanı son dakika açıklaması yapıyor.

Kupa kazanan menerlilere itidalli olmaları ve sokağa çıkmamaları yönünde uyarılarda bulunuyor..

Babel yollanmaz, arda zamanla 10 noya çekilir belhanda gitmez zamanla takım kurgumuz donk-belhanda-arda-babel-feghouli-falcao olur

fb kupa mı almış

ESSN7-qWkAId4yK.webp
ESSN8TMXUAApN9_.webp

Üzücü birkaç şey karalayalım
Odsonne Edouard
20 yaşında 31 Ağu 2017 tarihinde 10 milyon gibi komik bir paraya psg altyapısından kiralamışlar.(monaco da kardeş kulüp ayağına bizi silkiyor)
Sonra ne olmuş

Toplam 17/18:20 M- 11G-4A
Bonserisini almışlar.
Adam demiş ayıp olur o kadar para verdiler.
Toplam 18/19: 52 Maç -22G -8A
Evet 52 maç oynamış

Sonra bunlar beni belki satar demiş geçen seneki istatistik bu.
Toplam 19/20: 45M -27G-19A

oha

Son düzenleme:
Ali Koç gibi şikeci baskanımız yokki arkadaş adam 20 milyon euro daha verdi klübe cebinden..!!

Yeni patronları izin verir mi dersin ???
bireysel çalıştığına kanaat getirdim kimse bu ruh hastasını kolay kolay yönlendiremez bi bakıyosun bizi bi bakıyosun bjkyı bi bakmıssın tsyi destekliyor. insan kafayı kırar yav

Korkarım Kanat oyuncusu almayacağız.Evet elimizde çok kanat var ama toplasan hepsi 2.5 adam etmiyor.Emre kılınç iyi oyuncu ama kesinlikle onyekuru gibi bir adam değil.

Bizim kulüpte şu an avrupa seviyesinde topçuya benzer tek oyuncu Ali Yavuz. Umarım bu çocuğu çok güzel işler futbol dünyasına kazandırırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt