Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen senede fenerasyon g.tünden bi kupa uydurdu fener alsın diye karsısına yine sivasi koymuştu
bu fenerasyon olmasa fener in hali noolurdu bilmiom

Ali koc baya para pompaladi eger sampiyon olamazlarsa teneke bagliyacaklar

Bizimkiler 2 saglam orta saha alsa hersey degisir

Ben bu geçen seneki Terim Cengiz kavgasından sonra yönetimin ciddi ciddi hocayı göndermeye çalıştığını dusunuyorum.Yoksa şu zamana kadar transfer yapılmaması mantıklı sebepler ile açıklanamaz.Özellikle dikkat ettim bazı maçlarda rodop falan inceden terime laf çakacak tweetler atıyordu.4 tane ilk 11 oyuncusu gitti ve yerine hiç adam alınmadı.

Bi bir tane çok iyi frikikçi adam lazım. Kornerleri frkikleri belhandanın ömerin kullanmasını kaldıramam artık

Nayıngolan beğenmemek için orta sahanda Fernando veya Felipe Melo olmasi gerekir

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Olay beğenmemek değil yav gelmez o adam gelse geçen sene o kadar yaklaşmışken gelirdi. O defter kapandı gitti. Biz ifşa olan scout listemize bakıp ağıtlar yakalım. :asd:
Bu üst seviye yalanı kim uydurdu yav

Avrupa kulüpleri covid dinlemeden deli gibi transfer ücretleri ödeyebiliyor.

Bizimkilert mart ayından beri ağlıyor zor durumdayız diye.

Alan transferi hakkında bir kitap çıkıp rezillikleriniz yazılsa kulüp maddi açıdan Manchester United ile yarışır.

3 ay uğraşıp alamadınız gittiniz son gün Turgay Ciner’in kapısını çaldınız. Adam affeder mi hiç. Bok ettiniz paraları beceriksiz rezil herifler.

Olay beğenmemek değil yav gelmez o adam gelse geçen sene o kadar yaklaşmışken gelirdi. O defter kapandı gitti. Biz ifşa olan scout listemize bakıp ağıtlar yakalım. :asd:
Bu üst seviye yalanı kim uydurdu yav
Hala diyorum aytaç gelsin şu ortamda gelebilecek en iyi os kendisi bi de beratı aldık mı tamam düşmana göster geri çek

Avrupa kulüpleri covid dinlemeden deli gibi transfer ücretleri ödeyebiliyor.

Bizimkilert mart ayından beri ağlıyor zor durumdayız diye.

Alan transferi hakkında bir kitap çıkıp rezillikleriniz yazılsa kulüp maddi açıdan Manchester United ile yarışır.

3 ay uğraşıp alamadınız gittiniz son gün Turgay Ciner’in kapısını çaldınız. Adam affeder mi hiç. Bok ettiniz paraları beceriksiz rezil herifler.

Birşey yapsınlar.Olumlu ya da olumsuz.Bu yönetim oyuncuların esiri olmuş.Sözleşmeleri yuksek biliyoruz da sanki diğer kuluplerde istenmeyen adamlar beleşe oynuyor.Bu yönetim geldiğinden beri ağlıyor.

böyle olmadığını murhan birazdan kanıtlarla yalanlar sanırım
1599337705125.webp

Ben bu geçen seneki Terim Cengiz kavgasından sonra yönetimin ciddi ciddi hocayı göndermeye çalıştığını dusunuyorum.Yoksa şu zamana kadar transfer yapılmaması mantıklı sebepler ile açıklanamaz.Özellikle dikkat ettim bazı maçlarda rodop falan inceden terime laf çakacak tweetler atıyordu.4 tane ilk 11 oyuncusu gitti ve yerine hiç adam alınmadı.

Mayısta kongre var , yönetimin ne garantisi var ki hele ki şampiyon olamazlarsa ?

Bu yönetimin şuan tek derdi idari yönden ibra olmak

Çöpe atacak tek kurumuş yok , bas bas paraları leylaya gibi sözler bu durum için.

Fener macini izledim. Sinan gumus yedekten katki verir. Garry rodriguezi cok ararlar. Sosa ve mert hakanli yeni santraforlu izlemek lazim ama begenmedim genel olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt