Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.244
- 25.581
- 3.183
20-25 gün sonra orta sahamıza kavuşuyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene başak ve tspor iyi olsunda şu koça şampiyonluk yaşatmasın bari. Meydan bunlara kalmamalı.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok isterdik ama bizim takım seyircisiz bir hiç resmenBu sene sampiyon CIMBOMBOM
hedef23![]()
Orta saha dediğin böyle olacak skor üretecek bizimkiler gibi eveleyip gevelemeyecek Moder-Nainggolan bam bam oynar işteNainggolan’ın yanına Moder’i koyacaksın ceza sahasına girmeden 4-5 maç rahat alırsın
Olay beğenmemek değil yav gelmez o adam gelse geçen sene o kadar yaklaşmışken gelirdi. O defter kapandı gitti. Biz ifşa olan scout listemize bakıp ağıtlar yakalım.Nayıngolan beğenmemek için orta sahanda Fernando veya Felipe Melo olmasi gerekir
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Hala diyorum aytaç gelsin şu ortamda gelebilecek en iyi os kendisi bi de beratı aldık mı tamam düşmana göster geri çekOlay beğenmemek değil yav gelmez o adam gelse geçen sene o kadar yaklaşmışken gelirdi. O defter kapandı gitti. Biz ifşa olan scout listemize bakıp ağıtlar yakalım.
Bu üst seviye yalanı kim uydurdu yav
Avrupa kulüpleri covid dinlemeden deli gibi transfer ücretleri ödeyebiliyor.
Bizimkilert mart ayından beri ağlıyor zor durumdayız diye.
Alan transferi hakkında bir kitap çıkıp rezillikleriniz yazılsa kulüp maddi açıdan Manchester United ile yarışır.
3 ay uğraşıp alamadınız gittiniz son gün Turgay Ciner’in kapısını çaldınız. Adam affeder mi hiç. Bok ettiniz paraları beceriksiz rezil herifler.
böyle olmadığını murhan birazdan kanıtlarla yalanlar sanırım
Ben bu geçen seneki Terim Cengiz kavgasından sonra yönetimin ciddi ciddi hocayı göndermeye çalıştığını dusunuyorum.Yoksa şu zamana kadar transfer yapılmaması mantıklı sebepler ile açıklanamaz.Özellikle dikkat ettim bazı maçlarda rodop falan inceden terime laf çakacak tweetler atıyordu.4 tane ilk 11 oyuncusu gitti ve yerine hiç adam alınmadı.