Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maldiaye mi iyice soğuttu bu yönetim kendinden

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizde şampiyonluk maçına herif kadroya alınmamıştı geçen senede pek takip edemedim ts de nasıldı bu ndiaye reis?
bilirsin trabzonu iyi takip ederim. ndiaye'nin performansi acquah veya hasan hüseyin acar'in fersah fersah gerisindeydi. sosa bitti, ndiaye kötüydü. ts orta sahasi bu halde olunca sampiyonlugu kacirdi aveller.

Hocamız neden Belhanda'ya teklif geldiği zaman reddetti peki bunu da söyle :D
Teklif mi ??belhandaya Bal liginden bile teklif gelmedi rüya görme,bizden baska kim alir bu armutu bizde mecburen kaldığini 5 yasinda ki cocuk bile biliyor,bizde aldığı 30 trilyonu baska hangi enayi klup verir cok iyi diye mi kaliyor saniyorsun elimizden cikaramiyoruz bunu anlamayacak kadar saf degilsin dostum

galasevgisi bu dönemin en iyi duyumcusu bu çok net adam colibaliyi falan ilk bu adam söyledi polonyalıları da

şimdi isim vermiyor yayılıyor diye adamın amacı prim olsa isim sallar diğer duyumcular gibi boş muhabbet peşinde değil

Hatıralar sarmış dört bir yanımı
Baktığım her yerde izin duruyor
Ben seni düşünmek istemesemde
Bana herşey seni hatırlatıyor
Beraber yürüdük biz bu yollarda
Beraber ıslandık yağan yağmurda
Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda
Bana herşey seni hatırlatıyor
Gökyüzünde güneş o gözlerini
Çatlayan topraklar o hasretini
Yakılan her ateş bitmez sevgini
Bana herşey seni hatırlatıyor...

1599341151091.webp

biri göztepe deplasmanina cikan kadroyu koysun suraya.

orta sahada selcuk-belhanda cikmistik. o efso orta sahamiza denk bir orta saha düzeni olacak belli ki

Teklif mi ??belhandaya Bal liginden bile teklif gelmedi rüya görme,bizden baska kim alir bu armutu bizde mecburen kaldığini 5 yasinda ki cocuk bile biliyor,bizde aldığı 30 trilyonu baska hangi enayi klup verir cok iyi diye mi kaliyor saniyorsun elimizden cikaramiyoruz bunu anlamayacak kadar saf degilsin dostum
Bence senin biraz araştırma yapman lazım :D Geldi mi gelmedi mi görürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt