- 26 Mart 2012
- 7.337
- 2.007
- 1.938
Maldiaye mi iyice soğuttu bu yönetim kendinden
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilirsin trabzonu iyi takip ederim. ndiaye'nin performansi acquah veya hasan hüseyin acar'in fersah fersah gerisindeydi. sosa bitti, ndiaye kötüydü. ts orta sahasi bu halde olunca sampiyonlugu kacirdi aveller.bizde şampiyonluk maçına herif kadroya alınmamıştı geçen senede pek takip edemedim ts de nasıldı bu ndiaye reis?
banlamak ıstıyorum banlamak ıstıyorumBan yemek istemiyorum ban yemek istemiyorum ban yemek istemiyorum kafami duvarlari vuruyorum lütfen istifa edin bakin istifada bir hizmetir
Kimseyi bulamayacakları ve sonunda Ndiayeyi getirecekleri o kadar belliydi ki. Neyse Tolgay Ekici falan gelmedi buna da şükür. Şimdi Ndiayenin yanına kaliteli ve ayağı iyi olan bir 6 numara lazım.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teklif mi ??belhandaya Bal liginden bile teklif gelmedi rüya görme,bizden baska kim alir bu armutu bizde mecburen kaldığini 5 yasinda ki cocuk bile biliyor,bizde aldığı 30 trilyonu baska hangi enayi klup verir cok iyi diye mi kaliyor saniyorsun elimizden cikaramiyoruz bunu anlamayacak kadar saf degilsin dostumHocamız neden Belhanda'ya teklif geldiği zaman reddetti peki bunu da söyle![]()
Kardes bu ne zamanın haberı
Kardeş trol yapmayı kes insanlar gergin sana patlamasınlar. Transferle alakalı yorum yapacaksanız yapın . Beceremiyorsanizda sessizce kenarda bekleBelhanda düşmanları gitgide çoğalmaya başlamış.. ACİLEN BU ADAMA 4+1 ZAMLI SÖZLEŞME YAPILMALI..
Bence senin biraz araştırma yapman lazımTeklif mi ??belhandaya Bal liginden bile teklif gelmedi rüya görme,bizden baska kim alir bu armutu bizde mecburen kaldığini 5 yasinda ki cocuk bile biliyor,bizde aldığı 30 trilyonu baska hangi enayi klup verir cok iyi diye mi kaliyor saniyorsun elimizden cikaramiyoruz bunu anlamayacak kadar saf degilsin dostum
Demek istediğim bu adamı bu kadar gömüyorlar tamam ama zamanında gelen teklifi neden geri çevirdiler? Madem işe yaramaz herifin teki gönder gitsinKardes bu ne zamanın haberı
işte ziraat tr kupasında uşakspora elenecek takımBelhanda Badou
Emre Arda Kerem
Diagne
işte bu
Ftnin yanlıs kararıDemek istediğim bu adamı bu kadar gömüyorlar tamam ama zamanında gelen teklifi neden geri çevirdiler? Madem işe yaramaz herifin teki gönder gitsin