Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo kimsede birşey demezdi, çünkü Trabzonspordaki halini herkes gördü.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Valla hocam burdaki kitleyi çözemedim. Caner fb ye gittiğinde keşke Caner gelseydi diyenden tut Mensah ile Bjk nasıl iş yapacak seyredin agzimiz açık bakarız diyene kadar türlü türlü kişilere şahit oldum. Tamam bence de Ndiaye bombos bir transfer olur ama seyret fb ye gitti diye haber çıksa burda hemen keşkeciler türüyor çözemedim

Gece gece ben sovdum siz de sovun

kimileri sonradan yapilan 100bin liralik ihaleleri alsın kimileri boyle ekmek parası için yasli haliyle çabalasın. Yaşlı inssnların böyle birşeyler satıp para kazanmaya çalışması bana koyuyor. Koca ülke insanına bakamayip ihale züppelerini altlarında lüks cipleriyle yaşatsın.

bunlar bu the land of legends cup'i kazandik diye ordan bir gelir kazandik diye para aktarirsa his sasirmam :)
kendi uydurduklari kupadan bile para aktarirlar bunlar

nevzat dedi 300 milyon euroya yakin bir ek kaynak istemişler devlet bankasindan
SAnmıyorum öyle bir şey olduğundan ki Nevzat'ın bizimle ilgili haberleri de yanlış çıkıyor genelde. Banakalr Birliğinde 5 yıllık anlaşma 10 yıla çıkıyormuş ama bu konuda görüşmelerde sona gelinmiş belki bunu başka türlü veriyordur.

Belkide yönetim gerçekten Ndiayi almak istiyor , önceden böyle bi haber attırıp taraftarin tepkisine bakmak istemiş olabilir.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

kimileri sonradan yapilan 100bin liralik ihaleleri alsın kimileri boyle ekmek parası için yasli haliyle çabalasın. Yaşlı inssnların böyle birşeyler satıp para kazanmaya çalışması bana koyuyor. Koca ülke insanına bakamayip ihale züppelerini altlarında lüks cipleriyle yaşatsın.
Sagolasın Renktaş bir kez daha utandım diyecek o kadar çok şey varki özet geçtiğin için teşekkürler 👏

Ben Ndiaye'nin geleceğini sanmıyorum açıkcası ki kulüple anlaşma falan denildi hedef şaşırtma falanda olabilir ben ismini hiç duymadığımız isimlerin aniden geleceğini düşünüyorum Lemina, Nzonzi, Andone'de olduğu gibi. Bence Ndiaye haber göndermiştir Ali Naci'de Ndiaye ile anlaştı haberi girmiştir kesin transfer olsa haberin girilmesi farklı oluyor çünkü ve imza atılan ve kesin biten haberleri Rodop veriyor genelde ilk Omar'da ki gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt