Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.021
- 48.315
- 4.933
bunlar e-sporu sanırım yanlış anlamislar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 milyon euro krediyi nereden çekiyorlarmış? Kaynak ne?30 milyon euro ek kredi cekiyorlaris gelsin imza paraları gelsin İngilizlerin copleri
Valla hocam burdaki kitleyi çözemedim. Caner fb ye gittiğinde keşke Caner gelseydi diyenden tut Mensah ile Bjk nasıl iş yapacak seyredin agzimiz açık bakarız diyene kadar türlü türlü kişilere şahit oldum. Tamam bence de Ndiaye bombos bir transfer olur ama seyret fb ye gitti diye haber çıksa burda hemen keşkeciler türüyor çözemedimYoo kimsede birşey demezdi, çünkü Trabzonspordaki halini herkes gördü.
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Gece gece ben sovdum siz de sovun
Başkan basın toplantısında sorusunu yanıtlamamıştı kuyruk acısı onadırBu nevzat’a nolmus hayirdir Galatasaray düsmanligi yapiyor
nevzat dedi 300 milyon euroya yakin bir ek kaynak istemişler devlet bankasindan30 milyon euro krediyi nereden çekiyorlarmış? Kaynak ne?
Gece gece ben sovdum siz de sovun
Ali Naci'nin bu yıl bir şey bildiği yok zatenYarın Badou işi de iptal olur rahat olun.
300?nevzat dedi 300 milyon euroya yakin bir ek kaynak istemişler devlet bankasindan
Gala sevgisi 2 orta saha ayrıca ndiaye demiş
SAnmıyorum öyle bir şey olduğundan ki Nevzat'ın bizimle ilgili haberleri de yanlış çıkıyor genelde. Banakalr Birliğinde 5 yıllık anlaşma 10 yıla çıkıyormuş ama bu konuda görüşmelerde sona gelinmiş belki bunu başka türlü veriyordur.nevzat dedi 300 milyon euroya yakin bir ek kaynak istemişler devlet bankasindan
Sagolasın Renktaş bir kez daha utandım diyecek o kadar çok şey varki özet geçtiğin için teşekkürlerkimileri sonradan yapilan 100bin liralik ihaleleri alsın kimileri boyle ekmek parası için yasli haliyle çabalasın. Yaşlı inssnların böyle birşeyler satıp para kazanmaya çalışması bana koyuyor. Koca ülke insanına bakamayip ihale züppelerini altlarında lüks cipleriyle yaşatsın.
"Bankalar birliği anlaşması revize edilecek + Galatasaray'ın bir devlet bankasından bu anlaşma dahilinde + 300 milyon ₺ kredilendirme talebi daha olacak" dedi yanlış duymadıysam.nevzat dedi 300 milyon euroya yakin bir ek kaynak istemişler devlet bankasindan