- 6 Eylül 2014
- 93.874
- 64.667
- 4.608
Haklisin sen ermandan burun kili daha az kolpasintrtspor telefonda erman yerine benle konussa heriften daha fazla sey konusurdum gibi geldi bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisin sen ermandan burun kili daha az kolpasintrtspor telefonda erman yerine benle konussa heriften daha fazla sey konusurdum gibi geldi bana
yerine adam almazsan eleştiri normal orası ayrı konuGomisin gönderilmesi doğru karardı.Yerine adam almazsan tabi laf çakarız.Ayrıca hatırlamak lazım Gomisin ligin ikinci yarısı bariz dususu vardı.Bence kalsaydı o kadar da verim vermezdi.Arabistanda ne yaptığının hiç önemi yok.O ligden 2 maç izleyen anlar.
Şu baykuşu kaale almayın yav.Nevzat Dindar: "Net bir bilgi, Seri olmuyor."
Seri köz getirin
oylar dursun başkanıma
Marcaoya teklif yokmuş boşuna hypelandik1 ay önce reçeteyi yazmıştım. Stoperlerden birini satıp o bütçeyle açıkları kapamak lazım. 50 maça çıkılacak sezona böyle girersen zaten çıkamazsın hele de seyirci kısıtı varken.
Teklifi almak lazım bazen.Marcaoya teklif yokmuş boşuna hypelandik
kimseye teklif yoktur o haldeMarcaoya teklif yokmuş boşuna hypelandik
trtspor telefonda erman yerine benle konussa heriften daha fazla sey konusurdum gibi geldi bana
Teklifi almak lazım bazen.
Davila ve Ahmet Buluttan başka yol olmadığından alamıyorlar.
bizim ekibe gelmeni isterim.Galiba Murhan ve Ahmed arif kesen abinin ekibine transfer olacağım.Yetti artık.
Vardır ya feg babel bel10 piyasası olan topcularkimseye teklif yoktur o halde