Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri fena değildi yav
hava topu ikili mucadelede tırttı ama oyun aklını ben beğeniyordum

Marcao
Babel
Belhanda

şu 3lüden 20 civarı bonservis yakalasak sıkıntısız kadro kurarız da vakit doluyor

kral şampiyon yaptı ama değeri bilinmedi

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1598970723796.webp

Fener cezayı kabullendi ondan bu kadar çok transfer yapıyor.
Seneye - 3 puan ve transfer cezası alacaklar.
Absürd sayıda transfer yaptılar çünkü.

Bu transferlere de lisans çıkmaması lâzım. Diğer takımların hakkını yemiş oluyorlar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Buraki begenmeyen biriyim zaten yanlisi duzelttim.

Şu kısım da yanlış ayrıca 30 civarı attı şampiyon olduk, sonraki sene 15 attı olamadık. Pek birbirini tutmayan şeyler yani çelişkili.
Anlamadığın kısmı anlatayım burak iki sezonda da başrolde değildi.Tüm takım burağa endeksli değildi
geçen seneki beşiktaş gibi trabzondaki sezonları gibi snejdeir drogba umut bruma elmander gibi adamlarla oynadı tek forvet burağı bırakıp takımı onun üzerine kurayım dedinmi adam kendi istatistiğini çıkarıyor ama takımda başarılı olamıyor bu kadar basit kabul etmekte zorlanmanı anlamıyorum

Yönetim facia gördüğünüz gibi ama D.Ö. yönetimiyle bu yönetimin transferlerini kıyaslayan çok büyük ayıp ediyor.

Özbek zamanında ffp yoktu. İstenilen bonservis şak diye verilebiliyordu.

Harcama limiti de yoktu. Tolga Ciğerci'ye bile 2 milyon euro maaş verebiliyordu.

Bir de şey diyorlar, "iyi ama Özbek döneminde bonservis farkı çok yüksek değil." Ya kafadan 40 milyon harcayabildikten sonra elbet dönüş alabilirsin ama ffp varken değil bu 40 milyonu, satmadan 5 milyon harcasan büyük riske giriyorsun.

D.Ö. rahat rahat harcadı. Onun cezasını şimdiki yönetim çekiyor. Bir de üstüne "keşke Dursun Özbek olsa" postları görüyorum. Valla böyle adaletsizlik olmaz bak yanarız arkadaşlar yapmayın lütfen.

Yönetim facia gördüğünüz gibi ama D.Ö. yönetimiyle bu yönetimin transferlerini kıyaslayan çok büyük ayıp ediyor.

Özbek zamanında ffp yoktu. İstenilen bonservis şak diye verilebiliyordu.

Harcama limiti de yoktu. Tolga Ciğerci'ye bile 2 milyon euro maaş verebiliyordu.

Bir de şey diyorlar, "iyi ama Özbek döneminde bonservis farkı çok yüksek değil." Ya kafadan 40 milyon harcayabildikten sonra elbet dönüş alabilirsin ama ffp varken değil bu 40 milyonu, satmadan 5 milyon harcasan büyük riske giriyorsun.

D.Ö. rahat rahat harcadı. Onun cezasını şimdiki yönetim çekiyor. Bir de üstüne "keşke Dursun Özbek olsa" postları görüyorum. Valla böyle adaletsizlik olmaz bak yanarız arkadaşlar yapmayın lütfen.

Dursun'u öven hatta özleyen adam asla Galatasarayli olamaz.

heyya heyya heyya heyya
nasıl bir nöbet
nasıl bir nöbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt